Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Jobba med prinsessan Sofia - har du vad som krävs?

07 apr, 2016, 12:00 
AvJohanna Lejon
Project Playground, organisationen som prinsessan Sofia i dag är hedersorförande för, söker förstärkning. Har du vad som krävs?
Annons
sofia-carl-philip

2010 grundade prinsessan Sofia Project Playground, organisationen som i dag arbetar med att hjälpa utsatta barn och ungdomar  i kåkstäderna omkring Kapstaden, Sydafrika, genom en meningsfull fritid. 2015 lämnade Sofia sin roll som generalsekreterare i PPG, för att istället bli hedersordförande. Nu kan du arbeta med prinsessan! Project Playground söker nämligen en projektledare. “Tjänsten innefattar brett arbete inom insamling med fokus på bl.a. företagssamarbeten, digital insamling och projektledning av events och kampanjer samt inom kommunikation och marknadsföring med fokus på bl.a. sociala medier, informationsmaterial och press och media. Du har en god kommunikativ förmåga, integritet och hög arbetskapacitet. Du är också van vid att ta ansvar, har lätt för att samverka och är resultatorienterad. Har du dessutom tidigare erfarenhet av kampanjarbete och eller insamling för enskilda organisationer är det ett plus”, står det på Project Playgrounds sajt.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Av Johanna Lejon

Foto: Project Playground

Annons