Jobbiga bilderna för Madeleine – beskedet från andra sidan atlanten

Corona påverkar verkligen alla i kungafamiljen på olika sätt, men den som påverkas mest verkar ändå vara prinsessan Madeleine.

Prinsessan Madeleines val att bo utomlands har både sina för- och nackdelar. Att slippa bli igenkänd, att leva ett mer “normalt” liv och att få tillbringa dagarna med det hon själv vill utan alla kungliga plikter som står i vägen.

Men eftersom hon och familjen valt att bosätta sig på andra sidan Atlanten, blir det minst sagt ett projekt varje gång hon ska besöka Sverige. Det är en riktigt lång resa, inte minst för barnen, och Madeleine brukar passa på att åka hem under somrarna då hon kan stanna en längre period.

Prinsessan Madeleine är fast i USA

I år missar Madeleine den svenska sommaren i och med pandemin som lamslår världen. Hon har redan missat flera firanden som hon brukar delta i, som pappa kungens födelsedag, nationaldagen och nu Victoriadagen. Men det är inte bara familjeaktiviteter som Madeleine missar.

Nu i helgen lade några av hennes närmsta vänner upp härliga bilder från Åre, dit ett helt tjejgäng begett sig för att ha en mysig helg tillsammans. Med på resan fanns bland annat Madeleines nära vänner Sofi Fahrman och Lovisa de Geer. Lovisa och Madeleine har varit vänner sedan barnsben, och kungaparet är nära vän med Lovisas föräldrar.

Kompisgänget syns både vandra i bergen och mysa framför en pool i morgonrock. Oj vad det måste kännas jobbigt för Madeleine att missa en sådan mysig helg med sina vänner! Vi hoppas verkligen att riskerna med att åka hem snart avtar så hon kan umgås med både vänner och familj på hemmaplan.