Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Jobbiga bilderna som Madeleine inte vill se – når henne i Florida

13 nov, 2023, 20:10 
Nu nås prinsessan Madeleine av jobbiga bilder från Sverige.
Annons

Prinsessan Madeleine och Chris O'Neill går det ingen nöd på borta bland palmer och solsken. 800 mil bort från resten av familjen lever de sitt egna avskilda liv, långt ifrån kamerablixtar.

Men avståndet kommer också med klara nackdelar. Nu nås Madeleine av bilder som känns i hjärtat.

Madeleine nobbar Nobel – i Sverige • Sprickan total: Harry inte bjuden till Charles fest • Chris nya miljonsmäll – 3 kungliga snackisar från vecka 45!Brand logo
Madeleine nobbar Nobel – i Sverige • Sprickan total: Harry inte bjuden till Charles fest • Chris nya miljonsmäll – 3 kungliga snackisar från vecka 45!

Prinsessan Madeleines bästa vän festade med kungafamiljen – utan henne

I helgen var det ju dags för prins Daniels stora femtioårsfest på slottet. 200 inbjudna gäster festade på slottet natten lång, och familjen från Ockelbo var givetvis på plats.

Dessutom var festen av privat karaktär, vilket innebar att reglerna var betydligt färre och partyt desto livligare. Utanför slottet fångades kungavänner på bild i vackra klänningar. Louise "Lussan" Thott var på strålande humör när hon poserade med maken Gustav.

Annons

Lussan är ju Madeleines närmsta vän, och de har känt varandra i över 25 år efter att de hamnade i samma klass på Enskilda gymnasiet. Dessutom är Lussans föräldrar nära vänner med kungaparet.

Även prinsparet var på plats, och förmodligen så även kungaparet. Alla var helt enkelt där – förutom Madeleine.

Louise Thott med maken Gustav Thott
Lussan var vacker som en dag i sin svarta paljettklänning.

Jobbiga bilderna Madeleine inte vill se i Florida

Hovet bekräftade att prinsessparet skulle lysa med sin frånvaro för Svensk Dam innan festen:

– Nej, de bor i USA och anledningen är att de dels var hemma nyligen, dels att det är en lång resväg. De har gratulerat prinsen när de var i Sverige senast. Tyvärr har de inte möjlighet att närvara på den här festen.

Annons

Det är inte särskilt förvånande. Med tre barn och två hundar hemma är inte en tur och retur-resa över Atlanten att föredra.

Samtidigt är det svårt att förneka att det måste kännas jobbigt för Madeleine att se bilderna på vännerna och familj borta i Stockholm, eftersom hon givetvis önskar att hon kunde vara där.

En av anledningarna bakom den stundande Sverige-flytten tros också vara just den hemlängtan Madeleine känner efter alla år utomlands.

– Madeleine har helt enkelt tröttnat. Hon har tröttnat på att sitta hela dagarna hemma i sin 80-miljonersvilla utan större socialt umgänge. Alla hennes närmaste väninnor lever sina liv hemma i Stockholm – Madeleine har en hel Atlanten mellan sig, vännerna och resten av familjen, säger Svensk Damtidnings chefredaktör Johan T Lindwall.

Foto: TT

Annons