Johan T Lindwall: "2017 blir ett speciellt år för familjen på Haga"

Johan T Lindwall: "2017 blir ett speciellt år för familjen på Haga"

Chefredaktören har ordet!
Johan-T-Lindwall

Lika som bär! Titta på den nya fantastiska familjebilden från Haga på kronprinsessan Victoria, prins Daniel och barnen prinsessan Estelle och prins Oscar.

Visst är de båda syskonen kopior av varandra? Lille Oscar som snart fyller ett år är ju en avbild av storasyster Estelle i samma ålder. Bilden som togs för ett par månader sedan var från början meningen att bara vara en privat familjebild som skickades ut till närmaste vännerna.

När bilden väl var framme så blev kronprinsessan Victoria och prins Daniel så pass nöjda att de valde att göra den till ett vykort. Men kronprinsessan som alltid vill hålla en låg profil gjorde ingen större affär av den nya familjebilden som nu hade blivit vykort. Tvärtom. Det var faktiskt av en slump som vi på Svensk Damtidning sprang över bilden uppe i Slottsboden på Stockholms slott.

Den privata familjebilden som blev vykort blev nu också officiell bild som vi fått tillstånd av hovet att publicera och visa upp för alla läsare av Svensk Damtidning. Estelle tittar stolt in i kameran när hon sitter bredvid lillebror Oscar och familjelyckan är total. Visst är de fina?

2017 blir ett speciellt år för familjen ute på Haga. Om mindre än en månad fyller prinsessan Estelle fem år och räkna med stort barnkalas på Haga slott. Sedan i sommar den 14 juli samlas vännerna för att fira kronprinsessan Victoria på hennes 40-årsdag – ett kalas som nog kan komma att pågå i dagar.

För Svensk Damtidning blir 2017 ännu ett intensivt kungligt år som vi ska bevaka på allra bästa och mest initierade sätt. Vi ska finnas på plats på alla stora kungliga högtider för att kunna ge er de senaste nyheterna och bästa bilderna. Vi ska också gå bakom kulisserna och höra vad det pratas om mest just nu i de kungliga kretsarna.

Jag är stolt över det förtroende som ni visar mig och Svensk Damtidning vecka efter vecka. Framöver kommer vi göra flera stora satsningar för att ge er ännu mer att läsa och ännu mer av de mest initierade kungliga rapporterna.

Svensk Damtidning har en trogen och stark läsekrets och på rekordkort tid ökar vi rekordartat digitalt. På Facebook har vi nu ökat med 166 procent i följare. Ja, ni läste rätt: 166 procent! Och vi fortsätter bara öka och jag hoppas ni även följer oss där.

Är det något ni saknar i tidningen? Något vi skriver för lite eller för mycket om? Skriv till mig! Jag vill höra vad ni tycker och värdesätter varje rad från er. Jag finns på [email protected] eller Johan T Lindwall, Svensk Damtidning, Box 27710, 115 91 Stockholm.

Johan T Lindwall