Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Johan T Lindwall avslöjar: Chris vägrar flytta hem till Sverige!

27 jun, 2023, 15:59 

Johan T Lindwall är inte förvånad när han nås av nyheten att flytten är framskjuten. Redan i mars höjde Svensk Damtidnings chefredaktör ett varningens finger.

Annons

Prinsessan Madeleine och Herr Chris O'neill senarelägger flytten till Sverige.

Så påverkas Chris jobb efter flytten till SverigeBrand logo
Så påverkas Chris jobb efter flytten till Sverige

Det här innebär att flyttlasset inte kommer gå i augusti som det var planerat.

– Den kommer att skjutas fram till 2024, enligt den information som jag har, säger hovets informationschef Margareta Thorgren till Expressen.

Prinsessan Madeleine och Herr Chris O'neill ville flytta hem

Tidigare i vår kom beskedet att familjen skulle dra sig hem till Sverige för att låta barnen växa upp och gå i skola här.

Annons

– Chris och Madeleine har i olika omgångar flyttat mellan USA, Storbritannien och Sverige. Senast de flyttade från London till USA var 2018 och då deklarerade Madeleine för sina väninnor att de ville göra något nytt i sitt liv. Nu fem år senare ska flyttlasset gå igen – den här gången hem till Sverige, säger Johan T Lindwall.

Prinsessan Madeleine, Chris O'neill
Flytten till Sverige skjuts fram. Johan T Lindwall är övertygad om att Chris vägrar lämna Florida.
Annons

Johan T Lindwall om plötsliga beskedet: Chris vägrar flytta

Men nu ändras datum för flytten helt plötsligt...

Redan i mars höjde Johan T Lindwall ett varningens finger. Nu är han övertygad om att det är Chris som vägrar att flytta hem till Sverige.

– Jag har väldigt svårt att se hur Chris ska acklimatisera sig till Sverige och Stockholm. Vet att han ofta förr brukade beklaga sig över den uppmärksamhet hans person skapade när han var ute och rörde sig på allmänna ytor, förklarar han.

USA var en tillflyktsplats för att slippa all uppmärksamhet.

– När Madeleine och Chris från början flyttade till USA var det för att få ett mycket mer anonymt liv än hemma i Stockholm. Både Madeleine och Chris upplevde det som jobbigt varje gång de rörde sig hemma på Östermalm och i princip alla vände sig om och tittade med stora ögon.I Florida slapp de det, förklarar han vidare.

Prinsessan Madeleine, Chris O'neill
Barnen börjar i skola i USA till hösten.

Foto: TT

Annons