Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Johan T Lindwall berättar om kungahuset i SVT & SR

08 okt, 2019, 13:07 
AvRed Aktionen
Vilket nyhetsdygn som mötte landet! Kung Carl Gustaf har valt att ta möblera om bland titlarna i den kungliga familjen – men vad innebär detta egentligen? Svensk Damtidning syntes överallt för att reda ut alla frågetecken. Nu har vi har samlat klippen där chefredaktör Johan T Lindwall ger dig bättre koll på läget just nu.
Annons

Rapport och Aktuellt, SVT:s Morgonstudion, Studio 1 i P1, P4 Extra, P3 nyheter… Listan kan göras lång! Svensk Damtidning har synts i de flesta medier det senaste dygnet, för att ge vår alla nyfikna vår unika expertis och inblick i nyheten om titelförändringen. Missade du någon sändning och vill uppdatera dig i ämnet? I så fall har vi samlat alla klipp här!

Lyssna på Johan T Lindwalls medverkan i Studio Ett i P1 här!

Lyssna på Svensk Damtidning i P4 Extra här!

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Svensk Dams Johan T Lindwall syntes även i Rapport, där du även kan se delar av vår redaktion. Kika här för att titta! Dessutom var vi på plats igen när ni vaknade, i SVT:s Morgonstudion tidigare idag. Titta här!

Chefredaktör Johan T Lindwall talade om kungahusets stora nyhet i Morgonstudion i SVT.
Chefredaktör Johan T Lindwall talade om kungahusets stora nyhet i Morgonstudion i SVT.
Annons