Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Johan T Lindwall: "Det finns många fördomar om Chris"

23 feb, 2017, 17:30 
Margareta
Chefredaktören berättar!
Annons
johan-chris

I sommar fyller prinsessan Madeleine 35 år.

I dag 2017 står hon onekligen på egna ben och ett helt nytt liv i London. Vi ska inte tjata om det, men tänk så oerhört mycket som har hänt på mindre än sju år då Madeleine förstörd av kärlekssorg tog sig över Atlanten.

I dag är Chris O’Neill hennes stöttepelare och stora kärlek. Det finns många fördomar om Chris och framför allt förutfattade meningar.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Vid princip alla privata middagar jag är på kommer alltid två standardfrågor lite senare på kvällen:

– Hur är egentligen Chris O’Neill?

– Hur är hans mamma Eva?

Svaret på fråga 1:

Fantastiskt social, bildad, intelligent, charmig och oerhört artig.

Svaret på fråga 2: De få gånger jag har träffat henne har Eva O’Neill alltid haft ett leende och socialt proffsig. Som ett exempel:

Annons

En gång sprang vi av en slump ihop på Östermalm i Stockholm. I sällskap hade Eva svärdottern Madeleine och barnbarnen Leonore och Nicolas. Detta var bara dagar efter att Nicolas hade kommit till världen och första utomhuspromenaden för Madeleine sedan tiden på BB.

Vi blev stående en stund och pratade om väder och vind och så klart den lilla nyfödda prinsen:

– Jag är världens stoltaste farmor, sa Eva.

Plötsligt pekade hon på min högra hand. I handen hade jag av en osannolik slump två exemplar av biografin om prinsessan Madeleine som jag skrev i samband med bröllopet 2013.

Den här dagen var jag på väg till ett möte och skulle lämna över böckerna. Slumpen gjorde att jag sprang ihop med bokens huvudperson och hennes svärmor. Oddsen på den?

– Det är boken om din svärdotter, sa jag när Eva frågade. Här ska du fått eget signerat exemplar, sa jag och skrev i boken till Chris mor.

– Men jag kan ingen svenska, sa Eva lite ursäktande.

Annons

Då ryckte Madeleine in:

– Det gör inget. Jag kan läsa boken ihop med dig!

Bara Madeleine. Klok ung kvinna som på rekordkort tid vuxit i allas ögon och i dag skapat ett nytt lyckligt liv i London med maken Chris och barnen prinsessan Leonore och prins Nicolas.

När jag senast träffade Chris berättade han för mig att de så klart drömmer om fler barn. Så klart! Både han och Madeleine är oerhört barnkära. I London på behörigt avstånd från Sverige kan de leva sitt egna småbarnsliv.

Det är jag övertygad om att vi alla unnar landets allra mest stiliga prinsessa.

 

Annons