Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Johan T. Lindwall: "Det händer under det kungliga 2017"

22 dec, 2016, 08:00 
AvJohanna Lejon
Nu finns ett nytt nummer av Svensk Damtidning i butik!
Annons
SvenskDamtidning

Tack!

Vilken värme ni har mött mig med de senaste veckorna. Som ny chefredaktör för Svensk Damtidning ska jag försöka lära känna alla er.

Värme är just det jag vill att Svensk Damtidning ska utstråla. Svensk Damtidning ska vara din och min vän. En vän som vi träffar varje vecka och litar på.

Den här veckan bjuder jag och mina fantastiska medarbetare på ett späckat dubbelnummer som förhoppningsvis ska räcka över helgerna vi har framför oss.

Det är ett spännande nummer med allt från drottningens härliga jul med barnbarnen, kronprinsessan Victoria och prins Daniel i Italien, första resan i Europa med lille prins Oscar. Vi bjuder också på jul på slottet och en kunglig konfekt.

Men framför allt blickar vi framåt. Framåt mot 2017. Vad händer under det kungliga 2017?

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

2016 var utan tvekan det kungliga superåret. Det var födslar, dop och så klart kungens storslagna 70-årsfirande på Stockholms slott som pågick fram till långt efter småtimmarna.

2017 är också mycket av ett kungligt superår – eller varför inte kalla det för ett rejält festår?

Vad väntar? Först så klart lilla Estelles 5-årsdag. En stor dag och lite av en milstolpe. Visst är det en fantastisk bild på mor och dotter på vårt omslag den här gången? Det är Sveriges två framtida drottningar – sida vid sida. Den dagen kronprinsessan Victoria blir drottning av Sverige avancerar Estelle per automatik upp till att bli kronprinsessa av Sverige.

På tal om Victoria. Den 14 juli fyller hon 40 år och kronprinsessan har själv avslöjat att det blir storslaget kalas på Öland. Vilken fest det kan bli! Svensk Damtidning kommer så klart att vara på plats för att kunna ge er den bästa och mest initierade bevakningen.

Annons

2017 är ett stort år även för prins Carl Philip och prinsessan Sofia. De ska då äntligen få flytta in i prinsessan Lilians och prins Bertils gamla bostad Villa Solbacken på Kungliga Djurgården. Cirkeln sluts och har paret tur får prins Alexander fira sin 1-årsdag i det som ska bli familjens drömboende.

Nej, nu får ni själva titta vad vi har fyllt det här dubbelnumret med. Det är en härlig stund ni har framför er och nu när ni är lediga så passa på att njut.

Låt oss och Svensk Damtidning bli en del av ert helgfirande.

Än en gång, tack! Och en trevlig och stillsam helg, tillönskar jag er alla.

Annons