Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Johan T Lindwall: ”Det som sker kring Meghan är inte sunt”

21 feb, 2019, 15:00 
AvJohan T Lindwall
Svensk Damtidnings chefredaktör och ansvarig utgivare skriver om uppståndelsen kring Meghan just nu.
Det är smått kusligt.
Se hysterin kring Meghan i New York är som att vrida tillbaka klocka 22 år och återuppleva kaoset kring framlidna prinsessan Diana.
Förstår om prins Harry är orolig.
Annons

Ni vet alla hur prinsessan Dianas korta liv slutade. Sent en natt i en biltunnel i Paris – jagad av paparazzifotografer som ville få de bästa bilderna på prinsessan med sin nya kärlek Dodi Fayed. Senare visade sig att chauffören var påverkad av både droger och alkohol och skulle naturligtvis aldrig suttit bakom ratten.

Men Dianas varenda steg följdes dygnet runt av fotografer och det är exakt samma sak som nu sker kring prins Harrys hustru Meghan.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Meghan fick en baby shower under sitt besök i New York.

Har ni sett bilderna och filmen från i veckan när Meghan är i New York i USA? Om inte, gör det. Det är som sagt smått kusligt. Det är som att återuppleva det som skedde kring framlidna prinsessan Diana.

Exakt samma hysteri.

Meghan som har varit i USA för att träffa sina väninnor och ha en traditionell babyshower följdes hela tiden av ett massivt pressuppbåd. När hon lämnade hotellet The Mark på Upper East Side var hysterin total.

Annons

Fotograferna tryckte på mot kravallstaketen som hade satts upp för att skydda Meghan och reportrarna skrek rakt ut sina frågor:

– Meghan, vad ska barnet heta?!?

– Meghan, vilket kön har barnet?!!

I svarta stora solglasögon sprang Meghan in i den väntande stora limousinen och svarade med en tystnad. Precis så hade framlidna svärmor prinsessan Diana det varje dag. En dag blev det för mycket.

Nu kommer rapporter från Storbritannien om att prins Harry är orolig för sin hustru.

Jag förstår honom. Det som nu sker kring Meghan är inte sunt. Långt ifrån.

Läs mer:

Foto: TT

Annons