Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Johan T. Lindwall: "God Jul"

24 dec, 2016, 08:15 
AvJohanna Lejon
Svensk Damtidnings chefredaktör önskar alla Er läsare en riktigt God jul!
Annons
Kungahuset

God Jul!

Vilken värme ni har mött mig med de senaste veckorna. Som ny chefredaktör för Svensk Damtidning ska jag försöka lära känna alla er.

Värme är just det jag vill att Svensk Damtidning ska utstråla. Svensk Damtidning ska vara din och min vän. En vän som vi träffar varje vecka och litar på.

Nu i dag på julafton vill jag tillönska er alla en speciell hälsning. Från mig och redaktionen till er alla. Jag förstår att ni en dag som denna har fullt upp med de sista sakerna i julstöket. Sedan hoppas jag att ni som jag får en lugn och avkopplande stund.

Ni är många där ute som i dag kanske inte kan fira julen med familjen av olika skäl. På er tänker jag alldeles extra.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Nu ska jag inte uppta er tid mer – utan säger bara än en gång:

God Jul! Vi ses efter helgerna.

Nu tar vi julafton. Precis som resten av kungafamiljen. I detta nu kanske kung Carl XVI Gustaf njuter lite alldeles extra av sin egeninlagda sill. Precis som jag ska göra. Vi ses! Tack för ert förtroende. Och en trevlig och stillsam helg, tillönskar jag er alla.

Annons