Johan T. Lindwall: "Jag säger bara en sak: Victoria"

Johan T. Lindwall: "Jag säger bara en sak: Victoria"

Nu finns ett nytt nummer av Svensk Damtidning i butik.
SvenskDamtidning

Victoria!

Vilken fest och natt!

Jag säger bara en sak:

Victoria.

Såg ni henne? Sällan tidigare har vi väl sett kronprinsessan gnistra som på årets Nobelfest. Nattens drottning med all rätt.

Nobelfesten är ju kungafamiljens julafton och något av en stor avslutning på det kungliga året. Kan något bli mer mäktigt än stämningen inne i Blå hallen i Stockholms stadshus under Nobelfesten? Knappast och i år slogs väl lite av rekorden när kronprinsessan visade upp sig i svensk design från H&M – så väntat och samtidigt oväntat.

Vilken klänning! Vilken look. Den här kvällen var det egentligen bara lillasyster Madeleine som var i närheten av att överglänsa storasyster Victoria. Madeleine var ju som vanligt helt otroligt vacker i en rosapudrande klänning som tog andan ur de flesta. Svägerskan Sofia i en grön kreation och visst är hon en kopia av svärmor Silvia i samma ålder?

Svensk Damtidning har aldrig tidigare satsat så mycket på Nobelfesten som i år. Hela 16 sidor med alla detaljer från den mest kungliga av de kungligaste festerna. Som ny chefredaktör för Svensk Damtidning är jag övertygad om att ni som jag inte kan få nog av den här fantastiska festen.

Vi ger er allt det där som tv-kamerorna missade – överraskningen, Silvias dubbla sorg, mysteriet med Sofias diadem och kvällens fadäs är bara några av alla de saker som vi bjuder på.

Men framför allt:

Klänningarna! Och alla dessa fantastiska smycken och tiaror.

Så, ge er själva nu en stund med oss och återupplev den kungliga festen i Blå hallen. Jag lovar att ni inte blir besvikna.

Den här kvällen kommer jag minnas länge framöver. Precis som min Nobeldebut 1995. Då efter middagen kom prinsessan Lilian ut på dansgolvet. Jag stegade fram, bugade djupt och bad om kvällens första dans.

– Johan, good no! Vad skulle Bertil säga?

Det blev ingen dans, men ett minne för livet. Precis som Nobel 2016 och då som sagt tack vare en enda person:

Victoria.