Johan T Lindwall om prinsessan Madeleines liv i Florida

johan t lindwall om de nya bilderna på madeleine och chris
Nu kommer de första bilderna på Madeleines nya liv i Florida. Med munskydd och hårda restriktioner. Svensk Damtidnings chefredaktör skriver om en prinsessa som svenska folket saknar.
Annons

408 dagar!
Oerhört lång tid. Därför är det nu extra roligt att se prinsessan Madeleine igen med sin älskade familj.

Ja, det är över 400 dagar sedan vi fick se Madeleine och Chris ute i ett offentligt sammanhang. När var det? Kronprinsessan Victorias födelsedag – förra året.

Annons

Annons

Prinsessan Madeleine har efter det varit hemma i Sverige en kort sväng kring Nobel, men då var hon helt ensam. Sedan dess har vi varken fått se prinsessan eller hennes familj ute på något officiellt uppdrag eller i någon offentlig miljö.

Coronan har slagit hårt över hela världen och området i Florida där Madeleine och familjen bor är extra drabbat. Hela områden har tvingats stänga ner och barnen har fått hemundervisning. Sedan i mars har prinsessan Madeleine, Chris O’Neill och barnen prinsessan Leonore, prins Nicolas och prinsessan Adrienne fått tillbringa den mesta tiden i sitt nyinköpta hem i Florida. Med en egen pool i trädgården har barnen kunnat leka av sig sin energi när det har varit omöjligt att besöka den lokala lekparken runt hörnet från familjens hus.

Madeleines vardag i Florida har förändrats

Åka till Sverige har varit helt uteslutet och nu har Madeleine inte kunnat träffa mamma Silvia och pappa kungen sedan i december förra året. Länge pågick en planering för att kunna komma hem till Öland i somras och fira semester med resten av kungafamiljen och framför allt fira storasyster Victoria på hennes 43-årsdag.

Annons
prinsessan madeleine prins nicolas florida
Johan T Lindwall skriver om en prinsessa som är saknad i Sverige.

De senaste dagarna har prinsessan Madeleine och familjen försökt komma tillbaka till ett mer normalt liv och nu har familjen börjat röra sig ute i sina kvarter igen och de nytagna härliga bilderna från Florida visar hela familjen ute på en utflykt till sin italienska favoritrestaurang. I Florida är det ett krav på att alla som vistas ute i offentlig miljö ska bära munskydd. Annars blir det böter på uppemot 1 000 kronor.

De nytagna bilderna på Madeleine med familj visar att de verkligen följer Floridas folkhälsoregler. Samtliga i familjen bär munskydd. När Madeleine och Nicolas är ute med familjens lilla nya medlem Teddy gör hon undantag från munskyddsregeln. Teddy kom till familjen i våras och är en cockapoo, en korsning mellan en engelsk cocker spaniel och en pudel.

prinsessan madeleine chris o
Madeleine och Chris kan äntligen röra sig fritt – men familjen måste bara munskydd.
Annons

Men oavsett munskydd så är det fantastiskt att se hela den kungliga familjen igen! Madeleine som är högt upp i den svenska tronföljden och dessutom har barn med både prins- och prinsesstitlar längtar nog hem till Sverige nu. Både för att träffa familjen, men också för att kunna arbeta för svenska kungahuset och monarkin.

Nästa gång vi ser dem hoppas jag och många med mig att det är på svensk mark! Vi längtar!

Johan T Lindwall
chefredaktör och ansvarig utgivare

Svensk Dam puff

Annons

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

15 kommentarer till “Johan T Lindwall om prinsessan Madeleines liv i Florida”

 1. PernillaA skriver: 10 september, 2020

  Varför gör hon undantag när hon är ute med hunden , är den det munskydds plikt eller ej ?!


 2. Bror skriver: 10 september, 2020

  Att svurna republikaner då och då idiotförklarar hängivna monarkister är ett återkommande inslag i den eviga historien om kungamakt vs folkmakt.
  Men att i de svenska monarkisternas eget liv- och husorgan bli idiotförklarad såsom varandes monarkist tillhör dock undantagen.


 3. Catrin skriver: 10 september, 2020

  Vem saknar Madeleine? Inte jag i alla fall…hon har väl aldrig haft någon framträdande roll i kungafamiljen.


 4. Anna skriver: 10 september, 2020

  Båda systrarna Bernadotte verkar vara svaga för pudlar…


 5. Camilla skriver: 10 september, 2020

  Är Madeleine högt upp i den svenska tronföljden…? Hon är väl nummer…vad blir det…Victoria, Estelle, Oscar, C P, Alexander, Gabriel…sju??? Och varifrån kommer påståendet att hon längtar hem till Sverige för att jobba för den svenska monarkin…hon har väl alltid hållit sig undan offentligheten?


  1. Ingrid skriver: 10 september, 2020

   Helt rätt, eliten går först.


 6. Lotta skriver: 10 september, 2020

  Många tar chansen att sparka på Madeleine, varför. Hon belastar inte statskassan, hennes man arbetar. Hon gödslar inte instagram, hon har integritet som andra saknar.


 7. ancibergfeldt skriver: 10 september, 2020

  Jag saknar Madeleine. Man har ju
  följt henne hela vägen under alla år.
  Hon har karisma!


 8. Hedda skriver: 10 september, 2020

  Jag saknar också Madeleine med familj! Härligt att få se bilder på dem, gärna fler och ofta.


 9. Birgitta skriver: 10 september, 2020

  Den som med all sannolikhet saknar Madeleine mest är nog mamma Silvia. Madeleine tillför glädje och värme i hennes liv, de har båda detta gemensamt.


 10. Bea skriver: 10 september, 2020

  Bilden med hunden kanske var tagen tidigare och innan bestammelsen om munskydd utomhus gjordes. Det varierar tydligen mellan olika kommuner.


 11. Gilla skriver: 11 september, 2020

  Jag tror inte att p.Madeleine längtar i Sverie, hon har en fin familj och bor i Florida.
  Saknar nog sina föräldrar, men om hon kommer hit så får inte barnen träffa mormor och morfar. Vi får vänja oss vid att ha Florida familjen på avstånd och få en skymt då och då.


 12. Fundersam skriver: 12 september, 2020

  Det känns som en befrielse att slippa det eviga tjatet om “prinsessan” Sofia Hellqvist och kungaparets evigt daltande med henne enligt media. Kanske är det C P som kräver detta för husfridens skull. Här har vi en äkta prinsessa, som säkert pappa och mamma saknar otroligt och vice versa.


 13. Gilla skriver: 13 september, 2020

  Camilla: Prins Carl Philips barn ingår inte längre i tronföljden.


 14. Daga skriver: 18 september, 2020

  Jag kommer ihåg när hon gjorde succé på nobelfesten i sin röda klänning,stadsministern som förde henne till bordet visste inte vartåt han skulle se,det var på den tiden hon var blonderad à la Hollywoods Pernilla Anderson.Då var nog inte mor o far glada.Annars kommer jag inte ihåg henne som seriös prinsessa då hon sällan var ute och representerade.Det gjorde ordentliga och allvarsamma storasyster.Det var väl mest bikinibilder från Rivieran med Jonas och nattfester ute på Stockholms inneklubbar,med cigarett i nypan som jag minns.Ja så var det ett par gånger när hon körde bil i fel filer.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons
Annons
Annons
Laddar