Johan T Lindwall om situationen mellan Harry och William: "Ett öppet krig"

17 sep, 2022, 11:51 

Nu reder Svensk Damtidnings chefredaktör Johan T Lindwall ut hur det egentligen ligger till mellan prinsarna William och Harry.

Annons
Johan T Lindwall: ”Drottning Elizabeth, du var älskad av oss alla”
Johan T Lindwall: ”Drottning Elizabeth, du var älskad av oss alla”

Förra helgen fick världen se bröderna William, 40, och Harry, 38, återförenas tillsammans med sina fruar Kate, 40, och Meghan, 41, för första gången på två år.

Situationen mellan prinsarna har varit komplicerad sedan Harry och Meghan valde att lämna kungahuset 2018, för att sedan göra den omtalade intervjun med Oprah Winfrey.

Svensk Damtidnings chefredaktör Johan T Lindwall berättar att stämningen mellan bröderna har varit "iskall", när han gästar Nyhetsmorgon på lördagen.

För en vecka sedan återförenades paren.
Recept.se Nyhetsbrev

Johan T Lindwall om situationen mellan prinsarna: "Öppet krig"

Johan T Lindwall förklarar att de brittiska kungliga experterna var i chock när de fick se Harry, William, Kate och Meghan tillsammans på lördagen.

Annons

– Det här är första gången på väldigt väldigt länge och ingen trodde att det skulle hända, säger han i Nyhetsmorgon och fortsätter:

– Det har ju varit ett öppet krig som har eskalerat senaste året mellan Harry och Meghan mot det brittiska kungahuset.

Lindwall förklarar att William, som är näst på tur till tronen, har haft svårt att förlåta sin lillebror Harry efter intervjun med Oprah.

Johan T Lindwall förklarar situationen mellan bröderna Harry och William.

Därför återförenades prins William och prins Harry

Lindwall avslöjar att de två prinsparen var drygt en timme försenade till förra lördagens ceremoni, på grund av att de förhandlade kring hur de skulle göra.

– William insåg att det inte skulle se bra ut om bara han och Kate kom ut när alla visste att Harry och Meghan var där inne.

Annons

– Så tillslut kom de ut tillsammans och försonades nu kring detta, och kommer även göra det vid begravningen.

Johan T Lindwall tror dock att prinsarnas relation kommer gå tillbaka till att vara nästintill obefintlig igen när Harry och Meghan åker tillbaka till USA efter begravningen.

Annons