Johan T Lindwall om Victorias och Daniels ovanliga drag: ”De har lidit”

Johan T Lindwall om Victorias och Daniels ovanliga drag: ”De har lidit”

Skilsmässorykten har svärmat kring Victoria och Daniel den senaste tiden. Nu går de själva ut och dementerar.

Under en tid har det pågått rykten om att Victoria och Daniel är på väg att skilja sig. Under lördagen kommenterar paret själva ryktena i ett meddelande på sociala medier.

”Det har kommit till vår kännedom att det pågår en omfattande negativ ryktesspridning rörande vår privata relation. Påståenden sprids om svek i relationen och en förestående skilsmässa. I normala fall kommenterar vi inte rykten och spekulationer. Men för att värna vår familj önskar vi klargöra, en gång för alla, att de rykten som nu sprids helt saknar grund.”

Meddelandet är underskrivet Victoria och Daniel själva.

– Otroligt ovanligt att ett kungahus krishanterar på det här sättet, säger Svensk Damtidnings chefredaktör Johan T Lindwall om hovets beslut.

Johan T Lindwall om krisdraget: ”De har fått nog”

Att ryktena har gått under en längre tid är något som ligger bakom beslutet att gå ut med en dementi, enligt hovets informationschef Margareta Thorgren.

Victoria och Daniel tillbakavisar alla rykten om skilsmässa å det starkaste.

Jonas Ekstrˆmer/TT

– Jag vet att hovet under flera veckor nu har pratat om hur man ska hantera det här. Det är utan tvekan Victoria och Daniel själva som har fått nog av den här här ryktesspridningen och nu valt att ta det här steget, säger Johan T.

– Om det är rätt eller fel att så kraftigt gå ut och dementera ett rykte är jag inte personen att svara på, men det visar att detta har tagit både Victoria och Daniel väldigt kraftigt. De är bara mänskliga och jag kan bara tänka mig hur de har lidit de senaste veckorna av alla dessa spekulationer och rykten. Nu får vi hoppas för deras skull att det tar slut, fortsätter han.

En sak är dock säker.

– Det är Victoria och Daniel som själva bestämt detta, säger Johan T Lindwall.