Johan T Lindwall: "Så blir Victorias stora 40-årsfirande!"

Vi avslöjar!
Johan-t-lindwall.10

Vilken fest det blir! I dag i Svensk Damtidning kan vi ge er alla detaljer kring kronprinsessan Victorias 40-års-

firande i sommar.

Det är ju som bekant den 14 juli som kronprinsessan Victoria har sin födelsedag och nu när hon i sommar firar 40 år så blir det speciellt. Precis som när Victoria firade sin myndighetsdag och senast när hon fyllde 30 år.

1995 var det kronprinsessan Victorias 18-årsdag och det var då som hon för första gången på allvar presenterade sig själv för svenska folket. På morgonen var hon på Stockholms slott och höll det numera berömda talet till nationen och hela svenska folket.

Precis som då kommer nu Victorias 40-årsfirande att börja på Stockholms slott. Det blir en tack­sägelsegudstjänst i Slottskyrkan, Te Deum, och ­sedan en mottagning på slottet.

På eftermiddagen kastar sig Victoria på ett plan mot Öland och det traditionella firandet på Idrottsplatsen i Borgholm. I normala fall är Victoria på eftermiddagen ute vid Sollidens slott och möter alla tusentals människor som har samlats för att gratulera henne, men det blir inte av i år på själva födelsedagen.

Men lugn! Victoria vet sin tradition. Vi kan avslöja att det firandet blir dagen efter vid Sollidens slott så att ingen ska behöva bli besviken. Som det ser ut nu kan det bli ett firande i dagarna tre och för alla som är på Öland blir det så klart en upplevelse utöver det vanliga. Jag ska dit! Svensk Damtidning ska dit! Kommer du?

Lite längre framöver ska jag avslöja mer vad du kan komma att få och förvänta dig av Svensk Damtidning de här dagarna på Öland.Men nu vill jag att ni njuter av allt vi har att erbjuda er den här veckan. Det är som vanligt allt det bästa av allt kungligt. Men även så mycket mer – precis som Svensk Damtidning ska vara.

Vi har exempelvis varit och träffat Lill-Babs på Kanarie­öarna. Bara en sådan sak. Jo, en sak till. Lilla Estelle fyllde ju fem år i veckan. Såg ni de fina svartvita bilderna? Vill ni se mer av Estelle så vet ni att Svensk Damtidning finns ute nu i butik med en hel tidning med Estelle.

Trevlig läsning!

Johan T Lindwall