Johan T Lindwall: Välkommen till Svensk Dam Plus

Välkommen till Svensk Dam Plus! I dag är en historisk dag i Svensk Damtidnings snart 130 år långa historia. För första gången lanserar vi betalt, digitalt innehåll. Det gör vi för att kunna ge er ännu mer av vår kungliga expertis och läsning.

De senaste åren har det hänt många nya spännande saker på Svensk Damtidning. Bara i förra veckan lanserade vi en helt ny design på vår uppskattade webb, och responsen var mycket positiv. Det stärker mig som chefredaktör och resten av redaktionen att vi definitivt är på rätt väg.

Svensk Damtidning tar nu ytterligare ett steg för att kunna ge er mer av allt. Men vad innebär detta för dig som läsare?

Webben kommer att se likadan ut som tidigare. Skillnaden är att du har chansen att bli medlem i Svensk Dam Plus. Där tar vi med er innanför de kungliga murarna och ger er de unika nyheterna, fördjupande reportagen och de mest exklusiva bilderna.

Vi vill att du ska ha chansen att först prova Svensk Dam Plus och ger dig därför den första månaden gratis. Sedan kostar det endast 59 kronor per månad och du kan säga upp tjänsten när du vill.

Strax efter 10.00 i dag rullade vi ut vår nya Plus-tjänst och det gjorde vi med att avslöja alla detaljer från drottning Silvias kommande 75-årsfest på Stockholms slott. Det får du bara läsa hos oss!

Många var snabba att teckna abonnemang och först ut var en trogen Svensk Damtidningsläsare från Kalix som jag personligen ringde upp och gratulerade till hennes kloka val.

Du som är prenumerant av Svensk Damtidnings pappersutgåva premierar vi naturligtvis extra och inkluderar vår nya tjänst Svensk Dam Plus helt kostnadsfritt så länge du är prenumerant. Du fyller bara i ditt prenumerationsnummer och plötsligt har du tillgång till en ny kunglig värld! Det lönar sig att vara lojal.

Här är nya SvenskDam.se

Här är nya designen på SvenskDam.se

Magisk kunglig värld

Vad mer kan du förvänta dig av oss i Svensk Dam Plus? Ett kungligt superår 2019! Vi kommer till exempel att vara på plats när kronprinsessan Victoria och prins Daniel firar sin 10-åriga förlovningsdag, vi rapporterar från Storbritannien när prins Harry och Meghan blir föräldrar för första gången och i sommar åker vi förstås till Öland för att fira kronprinsessan.

Dessförinnan tar vi med er in på slottet när prins Carl Philip firar 40 år.

Välkommen in till en magisk kunglig värld med Svensk Dam Plus. Här finns den kungliga expertisen, de senaste nyheterna och intressant, historisk långläsning i massor.

Stegen är enkla. Du börjar med att skapa ett konto, det kan du göra här. Sedan följer du bara stegen för att bli en betalande kund.

Vi ger dig helt enkelt mest av allt! Och här är mina tre favoriter just nu:

Vi avslöjar! Victorias hemliga 75-årsfest för Silvia

Spekulationerna kring Silvias mystiska plåster

Herman Lindqvist: Kungen och prinsessan Christina träffade på Vita damen