Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Jonas Bergström kär igen - i prinsessan Madeleines väninna

09 mar, 2011, 12:43 
Agneta Nisbeth
Annons

Det är inte bara prinsessan Madeleine som är lycklig igen. Nu har även Jonas Bergström gått vidare och hittat kärleken – i Madeleines väninna!

När Jonas och prinsessan Madeleine höll ihop umgicks de nära med Stephanie och hennes dåvarande pojkvän, Ludvig Blomqvist, som är Jonas barndomsvän från Djursholm.

Annons

–Han och 28-åriga Stephanie af Klercker har varit ett par i tre veckor, skriver Expressen.

Parmiddagar

Parmiddagarna avlöste varandra. Och titt som tätt fick kvartetten sällskap av Madeleines och Stephanies gemensamma bästis “Louise “Lussan” Gottlieb och hennes Gustav Thott (som känner Jonas och Ludvig från barnsben). Men kanske umgicks paren lite väl tätt!

Något hände…I samband med att Madeleine och Jonas så hastigt bröt upp, gick också Stephanie och Ludvig skilda vägar. De flyttade från den stora våningen på Östermalm, där de bott ihop och haft så mycket kul i. Ludvig och Jonas har mycket gemensamt. De är båda advokater. Jonas fick sin titel i början av året. Och nu har Jonas “tagit över” barndomsvännens exflickvän.

Annons

Tjänstledig

Jonas Bergström har nyckel till hennes våning på Karlavägen. Stephanie af Klercker är idag tjänstledig från sitt arbete som marknadschef vid Stureplansgruppen. Bilden här ovan är från Charlotte Königs bröllop i Tosterups kyrka i Skåne, ett bröllop som även Madeleine och Jonas gästade. Vi ser Stephanie af Klercker med sin dåvarande sambo Ludvig Blomqvist, advokat och Jonas Bergströms barndomsvän.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Av Åsa Bönnelyche

Foto: Charles Hammarsten

Läs även:

Annons