Jonas Bergström kär igen - i prinsessan Madeleines väninna

Det är inte bara prinsessan Madeleine som är lycklig igen. Nu har även Jonas Bergström gått vidare och hittat kärleken – i Madeleines väninna!

När Jonas och prinsessan Madeleine höll ihop umgicks de nära med Stephanie och hennes dåvarande pojkvän, Ludvig Blomqvist, som är Jonas barndomsvän från Djursholm.

–Han och 28-åriga Stephanie af Klercker har varit ett par i tre veckor, skriver Expressen.

Parmiddagar

Parmiddagarna avlöste varandra. Och titt som tätt fick kvartetten sällskap av Madeleines och Stephanies gemensamma bästis “Louise “Lussan” Gottlieb och hennes Gustav Thott (som känner Jonas och Ludvig från barnsben). Men kanske umgicks paren lite väl tätt!

Något hände…I samband med att Madeleine och Jonas så hastigt bröt upp, gick också Stephanie och Ludvig skilda vägar. De flyttade från den stora våningen på Östermalm, där de bott ihop och haft så mycket kul i. Ludvig och Jonas har mycket gemensamt. De är båda advokater. Jonas fick sin titel i början av året. Och nu har Jonas “tagit över” barndomsvännens exflickvän.

Tjänstledig

Jonas Bergström har nyckel till hennes våning på Karlavägen. Stephanie af Klercker är idag tjänstledig från sitt arbete som marknadschef vid Stureplansgruppen. Bilden här ovan är från Charlotte Königs bröllop i Tosterups kyrka i Skåne, ett bröllop som även Madeleine och Jonas gästade. Vi ser Stephanie af Klercker med sin dåvarande sambo Ludvig Blomqvist, advokat och Jonas Bergströms barndomsvän.

Av Åsa Bönnelyche

Foto: Charles Hammarsten

Läs även:

Striderna om Villa Parkudden fortsätter››

Prinsessan Madeleine på plats i FN i New York››

Madeleine och Chris kysstes så mycket att det blev trafikkaos››

Madeleines nye pojkvän Chris före detta – en modell från Uzbekistan››

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning: