Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Jonas Bergströms otrohetsaffär – en världsnyhet

21 apr, 2010, 16:32 
https://image.svenskdam.se/image-5470953?imageId=5470953&width=1320&height=689
Agneta Nisbeth
Annons

Jonas Bergström har blivit världskändis...
Jonas Bergström har blivit världskändis...

Tora Uppstrøm Bergs avslöjande i Se og Hør om att hon har haft en affär med prinsessan Madeleines fästman Jonas Bergström är hett stoff på alla nyhetssajter världen över.

“Skandal!”

“Prinsessan Madeleine bedragen…”

“Problem i svenska kungahuset”

“Nu vet vi varför bröllopet ställs in”

Alla rubriker som beskriver kärleksdramat i det svenska kungahuset.

På ett dygn har Jonas Bergström gått från att vara en – i utlandet – relativt okänd fästman till en svensk prinsessa – till världskändis.

Men helt säkert är det inte på det sättet mönstereleven Jonas Bergström från Danderyd vill bli omskriven i världspressen. Jonas Bergström träffade prinsessan Madeleine genom gemensamma bekanta hösten 2002. Efter sin examen började han på prestigefyllda advokatfirman Vinge i Stockholm. Men trippen till Åre med grabbgänget och snedsteget med Tora har fått marken att gunga under Jonas Bergström…

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Se bilspelet med svepet över några av de nyhetssajter

som tagit upp avslöjandet om Jonas Bergströms

dejt med norskan Tora.

[smooth=id: 257; width:430; height:500; timed:false; arrows:true; carousel:true; links:true; info:true; align:center; frames:true; open:true; text:Alla bilder;]

Annons