Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Jordanska kungafamiljen semestrar i Jordanien

23 aug, 2007, 08:14 
Agneta Nisbeth
Annons
Drottning Rania

Drottning Rania och hennes familj fick äntligen en välbehövlig semester i solen i härliga Toscana. Bad, power-walking och lek stod på programmet!

Vattenflaskan dinglande vid bältet, håret i hästsvans och så käre bror som trevligt sällskap under “power-walken” – drottning Ranias italienska semester blev härlig!

Jordanska kungafamiljen valde nämligen att semestra i den bästa av världar – i Toscana, i Castiglione della Pescaia, som är barnvänligt och bra och vansinnigt vackert. Och medan Rania “power-walkade” så gav kung Abdullah järnet tillsammans med livvakterna i lite tuffare terräng – tempot var högt och kaloriförbrännande!

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Barnen stormförtjustaIman,Salma,Hashem,Hussein,L’Adana,lyxhotell,

De fyra barnen var förstås också med på semestern – prins Hussein, 13, prinsessorna Iman, 10, och Salma, 6, och så lille Hashem, 3, som mest ville gosa med mamma Rania och plaska i hotellpoolen.

Annons

Rania och Abdullah bodde på femstjärniga lyxhotellet L´Andana, som tidigare var Leopold II:s residens och jaktegendom, en pärla som gonar bland knallgröna cypresser, olivlundar och oändliga vinfält och uppskattas för sin inredningsmix av sirligt och rustikt.

Besökte Siena

Restaurangen övervakas av toppkocken Alain Ducasse, så menyn är förstås en dröm. Rania och Abdullah passade också på att besöka Siena, den gamla etruskiska staden, vilken förklarats som världsarv av FN-organet UNESCO. Mycket intressant tyckte de och läste noga igenom informationsskylten – Siena anses nämligen ha grundats av Senius, Remus son, han som diade varginnan tillsammans med brodern Romulus, ett kunskapskorn värt att plocka.

Av Marianne Rolfstadius

Foto: Stella PicturesAnnons