Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Juan Carlos dras in i faderskapstvist

15 aug, 2014, 12:05 
Agneta Nisbeth
Annons
juan-carlos-ste

Problemen fortsätter i det spanska kungahuset. Exkungen riskerar att hamna i en pikant faderskapstvist.

Både en servitör, Alberto Sola Jiminez, och en hemmafru, Ingrid Sartau, hävdar nu att de bägge är barn till den spanske exkungen Juan Carlos, skriver Daily Mail som också har en bild på mannen. Alberto hävdar att hans biologiska mamma var 18 år gammal när hon mötte den dåvarande kronprinsen Juan Carlos och blev gravid. Servitören Alberto har sedan en tid tillbaka fått kontakt med den belgiska hemmafrun Ingrid Sartau som också menar att hon är också barn till Juan Carlos.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
juan-carlos-sofia-ste

Med drottning Sofia fick kung Juan Carlos tre barn.

De har bägge gjort DNA-tester som visade att de var halvsyskon, i alla fall med 91% sannolikhet. Så nu vill de få upprättelse och kräver att få igång en rättsprocess. De försökte redan för två år sedan, men då hade kungen åtalsimmunitet – idag är han som bekant inte längre landets regent…

corinna-zu-sayn-witt

I skandalboken “La soledad de la reina” som skrivits av Pilar Eyre står det att läsa att kung Juan Carlos har haft över 1500 otrohetsaffärer genom åren, bland annat med Corinna zu Sayn-Wittgenstein som ni ser på bilden ovan. Så man kan väl ana att ännu fler kommer att kräva exkungen på faderskapstester.

Annons
bok-sofia

Av Agneta Nisbeth

Foto: Stella Pictures och IBL

För er som kan spanska går det att se en intervju med författaren Pilar Eyre här:

httpv://www.youtube.com/watch?v=G5YngjpAq0M

Annons