Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Juan Carlos sägs ha semestrat med sin älskarinna Corinna

18 sep, 2014, 14:08 
Agneta Nisbeth
Annons
juan-carlos-ste

Ingen skilsmässa än för exkung Juan Carlos och hans Sofia. Men det sägs att ha har semestrat tillsammans med älskarinnan och att han planerar att gifta om…

Spansk press – via italienska tidningar – skvallrar nu om att den spanske exkungen Juan Carlos, 76, har semestrat tillsammans med sin blonda älskarinna Corinna zu Sayn-Wittgenstein, 52. Tidningarna skriver att de bägge har tillbringat en tid tillsammans i London och att de dessutom semestrat i Felipe González privata villa i Marocko.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
juan-carlos-sofia-ste

Några italienska tidningar skriver att Juan Carlos tänker gifta om sig med Corinne så fort skilsmässan går igenom, andra menar att exkungen knappast kommer att skilja sig från Sofia, sådant går bara inte an i det katolska Spanien. Istället kommer de bara att leva på var sitt håll som de gjort de senaste åren. Så det är väl bara tiden som får utvisa vad som händer med det forna kungaparet.

Av Agneta Nisbeth

Foto: Stella Pictures

Annons