Jubileumskonsert i Amsterdam och Utrecht

Jubileumskonsert i Amsterdam och Utrecht
Annons

Drottning Beatrix kom tillsammans med det blivande kungaparet Willem-Alexander och Máxima till Concertgebouw i Amsterdam för en jubileumsfest.

Under onsdagenskvällen kom drottning Beatrix samt kronprins Willem-Alexander och hans maka kronprinsessan Máxima till Concertgebouw i Amsterdam för en jubileumskonsert.

Rött och blått

Konserthallen firade sitt 125-års jubileum med en kunglig konsert, kronprinsessan Maxima bar under kvällen en röd klänning med bronsdetaljer medan drottning Beatrix kom i en outfit i olika blå nyanser.

I Utrecht

Under torsdagen såg vi kronprinsessan Máxima – klädd i en rödmönstrad klänning – under ytterligare ett uppdrag då hon besökte Entreprenörernas vecka i Jaarbeurs, Utrecht. Ni ser bilder från detta här intill.

Annons

En närbild på den blivande drottningen av Holland.

Någon dag senare var det dags för ytterligare ett uppdrag för drottning Beatrix och kronprinsparet, de firade 300 år av fred i Utrecht.

Willem-Alexander och Máxima på väg in till domkyrkan i Utrecht för att lyssna på Perpetual Peace concert.

Av Agneta Nisbeth
Foto: Stella Pictures

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

25 kommentarer till “Jubileumskonsert i Amsterdam och Utrecht”

 1. Sandra skriver: 12 april, 2013

  Underbara bilder på den nuvarande drottningen och den blivande kungen och drottningen.


 2. PBoo skriver: 12 april, 2013

  Vilken underbar bild på Drottningen och blivande Kungaparet! Här var blivande Drottningen också snygg i håret- (tycker personligen att hon har för tunt hår för att ha det hängande, blir ofta stripigt och ser också ovårdat ut – men där såg det välvårdat ut!


 3. pia skriver: 12 april, 2013

  Den varma blicken Maxima ger sin svärmor på näst sista bilden säger allt. Här är en familj med kärleksfullhet sinsemellan. Holland är bara att gratulera både den nuvarande drottningen och blivande kungaparet.


 4. Marianne skriver: 12 april, 2013

  Vilken innerlig värme mellan kronprinsparet och drottningen! Alla ser så lyckliga ut. Härligt att se!! Vilket fint kungapar Nederländerna får i slutet av april. Önskar dem lycka till!


 5. Irena skriver: 12 april, 2013

  Det Nederländska kungahuset äger den kungliga världen. En inkarnation av Glädje tack vare den positiva power som strålar från Máxi, men inte bara från henne; från de flesta av dem, också från Beatrix.


 6. Maryou skriver: 12 april, 2013

  Maxima är en snygg kvinna, men hon borde gå till frissan åtminstone när hon går på fest. Det är inte klädsamt med spikrakt stripigt hår på en kvinna i hennes ålder.


 7. Annica* skriver: 12 april, 2013

  Gillar damernas färgstarka kläder! Urtjusiga! Sedan lyser det ju av kärlek mellan alla på bilderna! Inga svärmorsproblem där inte! 😉


 8. konsttantendisqus skriver: 12 april, 2013

  Må Maxima alltid förbli Maxima; alltså behåll ditt stripiga hår hängande!


 9. magggan skriver: 12 april, 2013

  Undrar om Beatrix får gå på tvären in genom dörrar med den frisyren.


 10. Sthlm skriver: 12 april, 2013

  Man blir glad när man tittar på dessa bilder. Så underbart att se hur kronprinsparet värnar om Beatrix och allt ser så äkta ut.


 11. annica skriver: 12 april, 2013

  Med tanke på Nederländernas tradition att drottningen (kungen??) abdikerar så har det länge varit klart varför William och Maxima så troget följt Beatrix när hon representerat, framförallt utomlands.. Klokt gjort av Beatrix.

  Men jag hävder med den drucknes envishet att övriga regenter hamnar att abdikera (trots tradition att inte göra det) eftersom massmedia, inte minst, kräver annat än vid ex Gustav XI Adolfs, Olavs, Frederiks och Bouduains tid. De behövde aldrig svara på påflugna redaktörers frågor. De facto svarade de aldrig oförberett på några frågor alls. När har ni hört Elisabeth II svara på en enda redaktörs fråga? Nä, just det.

  Jag tror vi kommer att se abdikeringar i Norge, Danmark, Sverige, Belgien, Spanien och även Storbritannien, vad tiden lider. Om länderna alls vill ha monarkin kvar, dvs.


 12. annica skriver: 12 april, 2013

  #6

  Gustav VI Adolf, ska det ju stå! Varför lär ja mig aldrig? 🙂


 13. Monica skriver: 12 april, 2013

  Här finns en stor kärlek till varandra. Drottningen visar verkligen sin omsorg om sin son och svärdotter. Jag beundrar den fina familjen och gläds med dom. Lycka till Maxima och Wilhelm-Alexsander med ert uppdrag.


 14. ronald skriver: 12 april, 2013

  As a Dutchman I am so proud of my royal family, they might not have the movie star looks, but my god, the people from Holland are very proud of their royal family, very modern in life and outlook, that’s why they are so popular, LONG LIVE THE NEW KING & QUEEN OF THE NETHERLANDS!!!!!!.


 15. Eva M skriver: 12 april, 2013

  Instämmer med tidigare skribenter Blicken kronprinsessan har när hon tittar på drottningen utstrålar värme.


 16. Gigi skriver: 13 april, 2013

  Fantastiskt fin kungafamilj.Skönhet,kälek,äkta värme,humor och värdighet.Lycka till nya kungaparet!!!


 17. Sabine skriver: 13 april, 2013

  Det bliver stort. Hollænderne gør jo meget ud af officielle begivenheder, som fx parlamentets åbning.
  Jeg talte med en hollænder i påske, han sagde, at der havde været politiske demonstrationer, da Beatrix tog over efter dronning Juliana.… aldrig hørt om det før.
  Victoria og Daniel vil være til stede ved tronskiftet, men på det danske kongehus hjemmeside står intet om, at vores kongehus vil være repræsenteret. Lidt underligt, men man har måske blot ikke bestemt, hvem der skal deltage ? Mary er i New York i dagene op til og det kan være grunden.


 18. Palle skriver: 13 april, 2013

  B avgick för att hon inte fick vara med regeringen och besluta. Varför passade man då inte på att lägga ner monarkin? Det behövs inga kungliga hur stiliga och välklädda de än är.


 19. Tinalill skriver: 13 april, 2013

  Instämmer med många föregående talare. Detta kronprinspar kommer att bli ett underbart kungapar! Och Beatrix en härlig “kungamoder” eller vad hon nu blir. Men är det någon som vet om vi får se evenemanget på TV den 30 april?


 20. Eva H. skriver: 13 april, 2013

  Må Máxima behålla sin charm och naturlighet även som drottnig. Jag har för mig att det är länge sedan man “åldersbestämde” frisyrer och klädsel, man kan ha det man trivs i och som matchar ens personlighet. Men jag kanske har fel. Jag tycker iaf som konsttanten att Máxima ska ha kvar sin personliga frisyr!


 21. ninaJubileumskonsertiAmsterdamochUtrecht skriver: 13 april, 2013

  Det är bara att gratulera! Maxima -miss sunshine! Snygg, charmant, naturligt helt komplex fri en underbar blivande drottning!


 22. pia skriver: 13 april, 2013

  6 “Maryou”. Ena dagen utsläppt hår den andra uppsatt. Máxima är alltid snygg med sina mörka ögon och snygga hållning. Det är stor skillnad på Mette-Marits betydligt längre hår och kutiga hållning. Hon borde få lära sig att gå och stå bättre. Máxima; född till drottning.


 23. Maria Hollande skriver: 15 april, 2013

  Igen uppträder Maxima vid jubileumsconcerten i Amsterdam med sina fula blonderade hängande stripor som frisyr.Man blir ocksa trött av ‘tandpastagrinet’ inget spontant i det. Hoppas att hon strax som drottning slutar med detta jet-set imago o. börjar bli normal. Vi i Holland är urtrötta vad Maxima beträffar o. man kan bara hoppas att hon inte utvecklar sig till en ny jet-set Bernhard som Willem- Alexanders morfar i sin tid. Hon lär redan finna det helt normalt att ‘shoppa’ skor etc. i Milano. Och vi betalar shoppingen som skattebetalare!


 24. Friherre Arne von Giebel Löfström skriver: 15 april, 2013

  Mette-Marit. Får ha vilken gång som helst, för mig. Hon är en varm mänsklig person, med charm. Inte något, som ofta i monarkier, hör mer hemma på ett vaxkabnett.


 25. Irena skriver: 15 april, 2013

  # 23 och så börjar de igen. Tröttsamt, sa Bill och Bull, han höll med, men då under ett tiotal andra alias-signaturer.
  Gäääsp.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons

Laddar