13 privata bilder från Sofias år med familjen

Det är enklare än någonsin att få ta del av kungligheternas vardag i och med sociala medier. Prinsessan Sofias och prins Carl Philips gemensamma Instagram uppdateras flitigt, och då och då delar de med sig av det som sker bakom kulisserna!

Prins Carl Philip och prinsessan Sofia har verkligen haft fullt upp i år. Förutom parets arbete för kungahuset och deras brinnande kamp för sin gemensamma stiftelse, så har Sofia också lagt väldigt mycket energi på sin organisation Project Playground.

Sofia och Carl Philip prioriterar att umgås med barnen

Men mitt bland allt jobb har de självklart även sett till att umgås så mycket som möjligt med familj och vänner. De har åkt till Öland för den traditionella semestern på Solliden, besökt Sofias föräldrar uppe i Älvdalen, gått på ett flertal bröllop både i Sverige och utomlands och försökt hitta den där balansen i vardagen som alla familjer försöker få till.

Det bästa både Carl Philip och Sofia vet är att få rå om sina två söner Alexander och Gabriel. Under året som gått har prinsparet delat med sig av en hel del privata familjestunder på Instagram och det är alltid lika roligt att få se dem bakom kulisserna!

Sofia, Carl Philip

Den första privata bilden som Carl Philip och Sofia delade med sig av i år var en snöig dag i februari. Till bilden skrev de “Stockholm när det är som bäst” med en snöflinga efter. Så roligt för Alexander och Gabriel att åka pulka!

Carl Philip

Bild nummer två är även den från en snöig dag, men då är familjen samlad i Mora istället för Stockholm. Till bilden skriver Carl Philip: “Bästa välkomnandet efter 9 mil i tunga spår. Fantastiskt jobbat alla medåkare i Vasaloppet 2019”. Med på plats var självklart även Sofias föräldrar och det är pappa Erik Hellqvist som tagit bilden på prinsen, Sofia och Gabriel.

Prins Alexander

Den 19 april fyllde prins Alexander hela tre år! Detta firades självklart med en nytagen bild på Instagram. “Vår älskade Alexander, stort grattis på din 3-årsdag!” skrev prinsparet till den urgulliga bilden.

Carl Philip, Sofia

Den 22 april hälsade Carl Philip och Sofia glad påsk med en underbar bild på de två i skidbacken. “Hoppas ni har haft en fin påsk!” skrev de och båda strålar av lycka.

Carl Philip

Prins Carl Philip fyllde jämnt i år, och den 13 maj ramlade grattishälsningarna in till prinsen på Instagram och dagen efter tackade han alla med en fin nytagen bild i vårsolen där han skrev: “Jag vill tacka för alla varma gratulationer jag fick igår i samband med min 40-årsdag.”

Prinsessan Sofia

Morsdag firades självklart på Villa Solbacken och dagen till ära la prinsparet ut den här vackra bilden på Sofia tillsammans med sönerna med texten: “Mors dag” följt av två hjärtan.

Sofia och Victoria

Kronprinsessan Victoria gjorde sin allra sista landskapsvandring i Älvdalen och självklart ville Sofia vara med och dela dagen med sin svägerska. När vandringen var slut la hon upp den här fina bilden och skrev “Det var hedrande att få vara med på Kronprinsessans sista landskapsvandring i min hemkommun Älvdalen idag”.

Sofia, Carl Philip, Alexander, Gabriel

Den 1 juli la prinsparet upp den här fantastiska familjebilden där de samtidigt önskade alla en riktigt fin sommar!

Prins Gabriel

Sedan följde ett sommaruppehåll från Instagram och den första privata bilden de delade med sig av efter det var den här fina bilden på prins Gabriel, den 31 augusti och skrev: “Vår nyfikna, charmiga och älskade Gabriel fyller 2 år idag!”.

Sofia och Carl Philip

Följarna bokstavligt talat jublade när Carl Philip och Sofia delade med sig av den här kärleksfulla bilden den 20 september. Paret hade begett sig till Italien för att fira vännerna Carolina Pihls och Gunnar Eliassens bröllop.

Men innan festligheterna drog igång hann prinsparet med ett besök på Villa San Michele där bilden är tagen. Till inlägget skrev dem: “Igår fick vi en visning av Axel Munthes hus Villa San Michele. Vilken otroligt vacker plats! Stort tack Kristina Kappelin och @villasanmichele för denna upplevelse.”

Sofia, Carl Philip, Alexander och Gabriel

Efter kungens beslut om att krympa kungahuset la prinsparet ut den här fina höstbilden tillsammans med en reflekterande text om beslutet där de bland annat skrev: “Idag meddelade Kungen beslutet att våra barn inte längre har ställningen Kungliga Högheter. Vi ser detta som positivt då Alexander och Gabriel kommer att ha friare valmöjligheter i livet.” En riktigt fin bild som verkligen visar familjens fina relation!

Prinsessan Sofia

Den 1 november la prinsparet ut en bild från deras fredagskväll som de tillbringade med massvis av ungdomar. “Bästa fredagshänget på @projplayground mötesplats i Hallonbergen!”.

Carl Philip

Precis som Sofia hyllades på Instagram vid morsdag, passade de på att hylla Carl Philip på farsdag. Med  texten “farsdag” och två hjärtan, delade de med sig av en bild på Carl Philip tillsammans med bägge sönerna under ett besök på Fjärilshuset i Stockholm.

Foto: Prinsparets Instagram