Nu finns det en ny version av appen - uppdatera din app genom att klicka här

Nu finns det en ny version av appen på Google Play Store - uppdatera din app där!

Se bilderna! Prins Carl Philips stora 40-årsmaskerad på slottet

prins carl philips 40-årst fest på slottet
NU GRATIS

På själva födelsedagen, den 13 maj, valde Carl Philip att fira sina 40 år med en lugn familjemiddag hemma på Villa Solbacken. Men under onsdagkvällen drog det stora partyt med vännerna igång! Se bilderna från maskeraden på slottet!

I kväll är det fest på Kungliga slottet. Och vilken fest! Det är prins Carl Philip som har sin 40-årsfest och klädkoden är den galnaste hittills! ”Ditt alter ego som barn” står det på inbjudningskorten och Carl Philip och Sofia har verkligen fått sina gäster att gå loss totalt.

En av Carl Philips gäster är utklädd till Ronja

Bland de glada gästerna som har strömmat in på slottet, den här kyliga majkvällen, har vi sett allt från hippies, zulukrigare, en bonde (med sin jätteko under armen!), och ett fotbollsproffs medförande boll. Lussan Thott (tidigare Gottlieb) är Ronja Rövardotter och drottning Silvias gudson Fredrik von der Esch och hans Cissi har glammat till det med svepande slängkappor och 1700-talslook.

Prins Carl Philip 40-årsfest Lussan Thott

Prinsessan Madeleines bästa väninna Lussan Thott med maken Gustav.

Gustaf Magnusson carl philip 40-årsfest

Kusinen Gustaf Magnuson med hustrun Vicky.

Prinsessan Christinas man Tord Magnuson är djurskötare på Furuvik och hans sondotter Frida är florist. En av Sofias väninnor är Carola med glittermikrofon och Rafael Edholm rullade just in på borggården på rullskridskor. Ja ni hör, helt crazy! Fast inte ett dugg förvånande, kungafamiljen får ju nog av stela frackfester i jobbet.

Carl Philips bästa vän Jan-Åke Hansson med hustrun Josephine.

Det är dukat i festvåningen som vetter ut mot Skeppsbron och mot Norrbro. Hovets florist är på språng så blomsterdekorationerna kommer att vara i särklass som vanligt. Första gästen som anlände var prinsessan Sofias väninna Carolina Piehl – klädd i frack!

– Jag ser fram emot den här festen, sa hon glatt.

Kungabarnens kusin Tina De Geer, född Silfverschiöld.

Drottning Silvias gudson Fredrik von der Esch och skådespelerskan Cissi Forss.

Sofias frisör Marre Hitti med hustrun Marcella.

Prinsessan Christinas son Viktor Magnuson med hustrun Frida.

Texten uppdateras

Foto: Patrik C Österberg/Mediabild