Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Just nu: familjen förbereder sig vid kyrkan

10 okt, 2015, 18:33 
Ellen Myrgård Lindén
Annons
madeleine all over

Morgondagens dop förbereds in i det sista och under eftermiddagen har familjen hållit genrep i Drottningholms slottskyrka. 

Ett kungligt dop med 160 gäster, anrika dopspetsar och öländskt vatten kräver sina förberedelser. Därför tog Madeleine och Chris O’Neill med sig faddrar och barn till ett traditionsenligt genrep på lördagseftermiddagen. Madeleine var en av de första att anlända till Drottningholm. Med sig hade hon väninnan Katarina von Horn, som är en av faddrarna, samt Nicolas och Leonore.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
chris all over

Några minuter senare sladdade pappa Chris in över slottsgruset tillsammans med sin syster Natascha Abensperg und Traun som också är av av faddrarna.

Annons
michael all over

Överhovpredikanten Lars-Göran Lönnermark och pastorn i Kungliga hovförsamlingen, Michael Bjerkhagen, är båda på plats imorgon. De berättade att prinsessparet har haft flera synpunkter på morgondagens ceremoni och att det främst är musiken man kan påverka. Ärkebiskop Antje Jackelén blir den som förrättar dopet.

ewa westling all over

Även prins Daniels mamma Ewa Westling fanns med vid dagens förberedelser. Hennes uppdrag var bland annat att hjälpa lilla Estelle på med höstjackan. Genrepet gick som planerat om man bortser från att morbror prins Carl Philip var 20 minuter sen. Ops!

Av Ellen Myrgård

Foto: All Over Press

Annons