JUST NU: Hemska beskedet om Charlene – tvingas till akut operation

JUST NU: Hemska beskedet om Charlene – tvingas till akut operation

Furstinnan Charlene har varit fast i Sydafrika på grund av sjukdom, nu ska hon opereras, meddelar hovet i Monaco.

Uppgifter: Furst Albert har en tredje oäkta dotter – Celia, 15
Slå på ljud

Furstinnan Charlene har de senaste månaderna befunnit sig i hemlandet Sydafrika utan möjlighet att ta sig hem på grund av sjukdom.

Nu skriver Monacos kungahus i ett pressmeddelande att Charlene ska genomgå en operation under dagen, den kommer vara fyra timmar lång och hon kommer behöva sövas för ingreppet.

Enligt pressmeddelandet ska Albert ta med sig deras två barn, Jacques och Gabriella, till Sydafrika för att stötta Charlene medan hon återhämtar sig.

Senast furstinnan Charlene, 43, av Monaco befann sig på hemmaplan var i januari. Sedan dess har hon levt isär från sina barn, Jacques och Gabriella, och sin man furst Albert.

Ryktena har varit många. Trots att Charlene ofta håller sig borta från rampljuset är det många som undrat var hon är. Charlene brukar ändå dyka upp vid speciella tillfällen, men den senaste tiden har Albert synts utan sin hustru vid sin sida.

Det har bland annat spekulerats om en skilsmässa varit på gång. Men i maj kom sanningen fram. Charlene drabbades av en svår infektion under sin vistelse i Sydafrika. Hon har därför blivit kvar i landet där hon vårdas på sjukhus.