Just nu! Madeleines nya lyxvilla – efter panikflytten

Just nu! Madeleines nya lyxvilla – efter panikflytten
Nu står det klart vart prinsessan Madeleine och hennes familj har flyttat. Enligt Expressen har de köpt en 15-rumsvilla i Miami.
Annons

Sex sovrum, åtta badrum, pool – och en separat barnflygel. Där har ni prinsessan Madeleines nya hem.

Det är tidningen Expressen som har publicerat uppgifterna, och det nya huset uppges ligga i samma exklusiva villaområde som det gamla.

Annons

Priset för det 600 kvadratmeter stora huset i Pinecrest, Miami, ska ha varit närmare 30 miljoner kronor. Expressen har tagit del av dokument som visar att köpet gjordes i december.

Annons
Prinsessan Madeleine och Chris O
Nyinflyttade!

För prinsessan Madeleine, som är uppvuxen i ett 1600-talsslott, är detta ett mycket nybyggt hus, det stod klart runt millennieskiftet.

Prinsessan Madeleine – nya huset i Miami

Madeleine och Chris har nu fått en egen ”master-svit” med tillhörande loggia på övervåningen, och den har också – liksom de andra fem sovrummen – eget anslutande badrum. Här finns även ett gigantiskt vitt kök, en rymlig matsal och rum för personal. Samt lekrum, gym, ett ”enormt” familjerum och en egen flygel för barnen, skriver Expressen. Och husets walk in-closet – ja den är jättestor.

Annons
Prinsessan Madeleine och Chris O
Prinsessan Madeleine med sina barn: Prinsessan Leonore, 6, prins Nicolas, 4, och prinsessan Adrienne, som snart fyller 2.

Chris kontor har utsikt över palmerna i trädgården, och på baksidan brer poolområdet ut sig, komplett med stor terrass. En annan detalj är att det nya huset – efter det inbrott som familjen drabbades av i höstas – är att likna vid ett fort. Det ligger innanför ett högt staket och beskrivs som det mest insynsskyddade huset längs den aktuella gatan.

Och att familjen nu har valt att köpa hus i Florida, måste dessutom tolkas som en signal om att de tänker stanna – under de närmaste åren i alla fall. Men officiellt är det ett så kallat LLC-företag (limited liability company), bildat i november 2019, som står bakom husköpet, skriver Expressen.

Prinsessan Madeleines nya hemstad Miami.
Prinsessan Madeleines nya hemstad Miami.
Annons

Foto: TT, Instagram.

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

30 kommentarer till “Just nu! Madeleines nya lyxvilla – efter panikflytten”

 1. Minna skriver: 24 februari, 2020

  Lyx måste det vara när det gäller Madeleine och hennes liv


  1. Bea skriver: 24 februari, 2020

   Minna,
   Om du kollar Hemnet Sverige så kan du just nu köpa en lägenhet för 79 miljoner alternativt lite olika hus för den nätta summan av 40 miljoner och uppåt.
   Där kan du tala om lyxinköp. Då tycker jag allt att 30 miljoner som här är som hittat.


 2. josefin skriver: 24 februari, 2020

  Varför kan inte den sv pressen respektera om familjen INTE vill informera om sitt boende?


 3. Royalist javisst skriver: 24 februari, 2020

  Grattis prinsessan Madeleine. Till en make som värnar familjen.
  En gentleman, välutbildad, världsvan, omtänksam.
  Ha det underbart i nya huset.


 4. Bea skriver: 24 februari, 2020

  Känns säkert mycket bra för familjen att nu ha fått en bas att utgå ifrån.
  Förhoppningsvis när all hysteri och nyhetens behag från media lagt sig en aning så får familjen även börja vara ifred i sitt privata liv.


 5. Gilla skriver: 24 februari, 2020

  Josefin. Jag instämmer .


 6. Royalist javisst skriver: 24 februari, 2020

  Ja otroligt att inte svenska ”ankdammspressen” och efterföljande läsare kan förstå att det världen över finns mycket förmögna personer som vill leva i bekvämlighet och med full diskretion. Låt dem göra det och avundas inte! De har sina förmögenheter klokt placerade världen över.


 7. Linda skriver: 24 februari, 2020

  Haga slott med 42 rum varav ca hälften privatbostad och egen villa på Öland trots att det finns Bornholm slott det är däremot inte så lyxigt. Och Carl Philip och Sofia äger ett antal inte så små hus.


 8. mm skriver: 25 februari, 2020

  Vad jag vet så bor samtliga i kungafamiljen både lyxigt, stort och bekvämt.


 9. EwaW skriver: 25 februari, 2020

  Hur många rum har Victoria och Daniel på Haga? Madeleine och Chris hus är väl en västanfläkt i jämförelse och dessutom inte renoverat eller köpt för svenska skattebetalares pengar.


  1. josefin skriver: 25 februari, 2020

   Ja EwaW, man kan bara hàlla med Dig till 100%. När KP renoverar 42rums huset, som ju inte är ett slott enligt henne själv, pà skattebetalarnas bekostnad samt stänger parken dà talas det om hur fiiint det blir, hur hon várnar svensk inredning osv. När PM för familjens pengar inhandlar ett hus som är 1/3 sà stort sà är det lyx, lyx, lyx. Av detta drar man slutsatsen att sv folket föredrar hus i solen framför hus i Solna, o man förstàr varför charterresor blev en stor hit pà sin tid. Nu har ju PM inget inflytande över väder, varken i Florida eller Solna.


 10. Margueritesvenskdam.se skriver: 25 februari, 2020

  Josefin, bra fråga! Jag kommenterade för några dagar sedan, och ifrågasatte pressens etiska förhållningssätt gentemot prinsessan Madeleines och hennes familjs rätt till privatliv. Men den kommentaren tog man bort!


 11. HH skriver: 25 februari, 2020

  Alla kan väl först jämföra denna villa till ex med Parneviks som är över 1000 kvadratmeter, och sedan sätta det hela i det rätta perspektivet.
  Jag önskar denna fina familj mycket lycka till i det nya hemmet.


 12. HH skriver: 25 februari, 2020

  För att få lite perspektiv så kan man börja med att jämföra 600 kvadratmeter med dryga 1000, som Parneviks har.
  Jag vill önska prinsessan Madeleine och familjen allt gott i det nya huset.


 13. Ingrid skriver: 25 februari, 2020

  Man måste inse att det är en mycket markant skillnad på Chris och de andra ingifta.
  Han är allt som de andra inte är : världsvan, välutbildad och yrkesverksam .
  Får han inte leva det liv han representerar?


  1. josefin skriver: 25 februari, 2020

   Nej Ingrid det fàr han inte. Just det faktum att han kan göra det självständigt är en nagel i ögat. Bättre med myllanrotade personer som med självklarhet tar emot statsbidraget och spenderar màngfaldigt – de är sà natuurliga i folkhemmet.


 14. Helene skriver: 25 februari, 2020

  Önskar rikta ett varmt tack till följande signaturer, som har en omvärldsbild som sträcker sig en bit utanför vårt lands gränser. Tack till :Bea, Josefin, Rojalist javisst, Ingrid mfl.—I all hast/Helene


  1. Bea skriver: 25 februari, 2020

   Bästa HH, Helene, Birthe V,

   Jämförelse behövs ej. Det är mycket enkelt – man får mycket mera ”hus” för sina pengar i USA än i Sverige.

   Tack men det hela gäller väl mest att ha en stor portion av sunt förnuft – som inte på något sätt har med ålder att göra och som alla kan ha om dom bara tänker till ordentligt innan kommentaren sänds

   Sorry – spekulationer . Med all respekt tycker jag att ekonomi och vem som betalar vad är en privat angelägenhet som gäller alla familjer.


 15. Birthe Vejrum skriver: 25 februari, 2020

  Lidt grus i maskineriet! Jeg er ret tvivlsom til om det nu er Chris, der betaler det nye indkøb. 🙁 Det er nok mere sikkert, at det er Madeleine, som har haft et excellent år på aktiemarkedet og derfor vælger at investere i fast ejendom. 🙂


  1. Ulla Lundell skriver: 25 februari, 2020

   Nu kan man väl inte jämföra Chris och prinsessan Madeleine köp av hus med renoveringen av Haga slott, som väl inte hade varit renoverat eller ändrat något med på jättemånga år. Det var ju likadant med Villa Solbacken eller vad det heter där prins Carl-Philip och prinsessan Sofia bor.


  2. josefin skriver: 25 februari, 2020

   Ulla Lundell, behöver man 2 AGA spisar i sitt boende, eller har man det för att nàgon annan betalade? Det finns renovering av olika kaliber. De statsbidragslevande behöver ju inte budgetera.


  3. charlotte skriver: 26 februari, 2020

   josefin,
   Victoria och Daniel fick Haga slott i gåva av regeringen, och fick tacka ja, hur de än kände det. Det var ordentligt nedgånget och det är ju roligt om man fått det beboeligt nu. Victoria skulle ju heller aldrig tacka nej till något hon fått, en ödmjukhet som är så sympatisk hos henne.


 16. Aveline skriver: 25 februari, 2020

  Ett hus som kostar 30 miljoner är lyx. Punkt.


  1. Ulla Lundell skriver: 26 februari, 2020

   Hej Josefin

   Jag visste inte att det fanns 2 stycken AGA spisar på Haga.

   Ulla


  2. charlotte skriver: 26 februari, 2020

   Aveline,
   Bra rutet!


  3. Bea skriver: 28 februari, 2020

   “Aveline”.
   Du får hålla dig till vilket land det handlar om när det gäller prissättning.
   I lilla Sverige och i svenska kronor är det säkerligen ett Ja.
   I USA och i dollar som i detta fall – svar nej – där har du fel – där får du läsa på.


 17. Daga skriver: 26 februari, 2020

  Över tjugo kommentarer och av de många har jag nu förstått att Madeleines make köpt ett gammalt orenoverat ruckel.Medan de andra två fått ommålat och tapetserat för statliga medel.Och tänk två Aga spisar Har de fått,kan de stå i samma kök tro?Daga


  1. josefin skriver: 1 mars, 2020

   Nej Daga, det finns 2 kök – ett privat o ett för representation (du vet där man kokade te till Kate o William) – o de har en AGA spis var.


 18. Desirée skriver: 27 februari, 2020

  Charlott 26 febr. Nej, Victoria har inte FÅTT Haga! De får bo där men vi äger fortfarande huset. Staten betalade renoveringen innan de flyttade in men Victoria tog besluten om inredningen. INGEN tvingar dem att bo där!


 19. Aveline skriver: 29 februari, 2020

  Bea,
  Enligt min mening är det en lyxvilla. Det är min åsikt och det får du faktiskt bara acceptera. Punkt.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Laddar