Just nu! Madeleines nya lyxvilla – efter panikflytten

Just nu! Madeleines nya lyxvilla – efter panikflytten

Nu står det klart vart prinsessan Madeleine och hennes familj har flyttat. Enligt Expressen har de köpt en 15-rumsvilla i Miami.
Det här är prinsessan Madeleine och Chris O’Neill
Slå på ljud

Sex sovrum, åtta badrum, pool – och en separat barnflygel. Där har ni prinsessan Madeleines nya hem.

Det är tidningen Expressen som har publicerat uppgifterna, och det nya huset uppges ligga i samma exklusiva villaområde som det gamla.

Priset för det 600 kvadratmeter stora huset i Pinecrest, Miami, ska ha varit närmare 30 miljoner kronor. Expressen har tagit del av dokument som visar att köpet gjordes i december.

Prinsessan Madeleine och Chris O'Neill.

Nyinflyttade!

För prinsessan Madeleine, som är uppvuxen i ett 1600-talsslott, är detta ett mycket nybyggt hus, det stod klart runt millennieskiftet.

Prinsessan Madeleine – nya huset i Miami

Madeleine och Chris har nu fått en egen ”master-svit” med tillhörande loggia på övervåningen, och den har också – liksom de andra fem sovrummen – eget anslutande badrum. Här finns även ett gigantiskt vitt kök, en rymlig matsal och rum för personal. Samt lekrum, gym, ett ”enormt” familjerum och en egen flygel för barnen, skriver Expressen. Och husets walk in-closet – ja den är jättestor.

Prinsessan Madeleine och Chris O'Neill har köpt ett hus med 15 rum i Miami, Florida.

Prinsessan Madeleine med sina barn: Prinsessan Leonore, 6, prins Nicolas, 4, och prinsessan Adrienne, som snart fyller 2.

Chris kontor har utsikt över palmerna i trädgården, och på baksidan brer poolområdet ut sig, komplett med stor terrass. En annan detalj är att det nya huset – efter det inbrott som familjen drabbades av i höstas – är att likna vid ett fort. Det ligger innanför ett högt staket och beskrivs som det mest insynsskyddade huset längs den aktuella gatan.

Och att familjen nu har valt att köpa hus i Florida, måste dessutom tolkas som en signal om att de tänker stanna – under de närmaste åren i alla fall. Men officiellt är det ett så kallat LLC-företag (limited liability company), bildat i november 2019, som står bakom husköpet, skriver Expressen.

Prinsessan Madeleines nya hemstad Miami.

Prinsessan Madeleines nya hemstad Miami.

Foto: TT, Instagram.