Märtha Louise förlovar sig med schamanen

07 jun, 2022, 08:06 
AvSimon Holm Stålhand

Norska prinsessan Märtha Louise är förlovad!

Annons

Durek har i en rad intervjuer och meddelanden på sociala medier antytt att han vill gifta sig med norska prinsessan Märtha Louise. Nu är paret ett stort steg närmare det, efter att ha blivit ett par under 2019.

Märtha Louise förlovar sig med schamanen, Durek Verrett.

Durek är schaman, andebesvärjare vilket verkligen har fångat Märtha Louises intresse! Hon är dessutom känd för sin påstådda förmåga att kommunicera med andar och änglar.

– Hans majestät konungen och hennes majestät drottningen sänder sina hjärtligaste gratulationer till prinsessan Märtha Louise och Durek Verrett med anledning av deras förlovning, och önskar dem allt gott framöver, skriver norska hovet i ett pressmeddelande.

Märtha Louise och Durek Verrett
Grattis till förlovningen!Babak Golkar/elevateYOU

Paret skriver att de är glada och tacksamma över att ha hittat varandra. I pressmeddelandet står det också att de kommer att bo på olika kontinenter. Den norska tidningen, VG skriver att Märtha Louise är på plats i Los Angeles, hemma hos Durek. Men ska enligt Märtha Louise sekreterare snart vara tillbaka i Norge.

Annons

Datumet för bröllopet är inte satt ännu.

Gratulationerna till paret

Paret har fått motta mängder av gratulationer under tisdagen. Det är också tydligt att den norska kungafamiljen är glada för Märtha Louises skull.

– Hans Majestät Kungen och Hennes Majestät Drottningen sänder sina varmaste gratulationer till prinsessan Märtha Louise och Durek Verrett med anledning av deras förlovning, och önskar dem all lycka i framtiden, står det i ett pressmeddelande.

Även Kronprinsfamiljen sänder sina gratulationer i samband med förlovningen.

Annons
Innehåller annonslänkar