Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

JUST NU: Prins William hoppar av – på grund av personliga skäl

27 feb, 2024, 11:06 
Prins William
ANP
Oron kring kungahuset i Storbritannien fortsätter. Nu har prins William dragit sig ur en minnesgudstjänst av "personliga skäl".
Annons

Prins William har haft dubbla kriser på familjefronten. Hans pappa, kung Charles, har blivit diagnosticerad med cancer. Parallellt med detta har hans hustru, prinsessan Kate, blivit inlagd på sjukhus för akuta magbesvär.

SE FILMEN! Victorias & Daniels glammiga festkväll med William & KateBrand logo
SE FILMEN! Victorias & Daniels glammiga festkväll med William & Kate

Nu kommer ännu en oroväckande nyhet från Kensington Palace.

Prins William hoppar av – pekar på personliga skäl

William var tänkt att närvara vid en minnesgudstjänst för grekiske kungen Konstantin i dag. Men nu har han hört av sig till den grekiska kungafamiljen och lämnat återbud, rapporterar Sky News.

Kensington Palace, som ansvar för prinsparets göranden, vill inte kommentera ytterligare men skriver att Kate mår fortsatt bra.

Annons

Prins Williams kris – tvingas kliva fram

William har fått ett större ansvar i och med sin pappas hälsotillstånd. Kung Charles är officiellt sjukskriven och har pausat alla framträdanden medan han genomgår cancerbehandling.

Han har bland annat fått dela ut utmärkelser i sin fars namn under en tillställning på Windsor.

– Jag skulle vilja ta tillfället i akt att säga tack också för de vänliga meddelandena och stöd till Catherine och min far, särskilt under de senaste dagarna. Det betyder mycket för oss alla, sa William då.

Annons