Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

JUST NU: Victoria och Daniels egna ord om skilsmässoryktena

19 feb, 2022, 10:04 

Det har under en tid gått rykten om en förestående skilsmässa mellan Victoria och Daniel.

Annons
Victoria & Daniel dementerar rykten om skilsmässa – här är deras egna ordBrand logo
Victoria & Daniel dementerar rykten om skilsmässa – här är deras egna ord

Under en tid har det pågått rykten om att Victoria och Daniel är på väg att skilja sig. Nu kommenterar paret själva ryktena i ett meddelande på sociala medier.

”Det har kommit till vår kännedom att det pågår en omfattande negativ ryktesspridning rörande vår privata relation. Påståenden sprids om svek i relationen och en förestående skilsmässa. I normala fall kommenterar vi inte rykten och spekulationer. Men för att värna vår familj önskar vi klargöra, en gång för alla, att de rykten som nu sprids helt saknar grund.”

Meddelandet är underskrivet Victoria och Daniel själva.

– Det är otroligt ovanligt att ett kungahus krishanterar på det här sättet, säger Svensk Damtidnings chefredaktör Johan T Lindwall.

Annons

Att ryktena har gått under en längre tid är något som ligger bakom agerandet, menar han.

– Jag vet att hovet under flera veckor nu har pratat om hur man ska hantera det här, säger Johan T Lindwall och fortsätter:

– Det är utan tvekan Victoria och Daniel själva som har fått nog av den här här ryktesspridningen och nu valt att ta det här steget.

– Om det är rätt eller fel att så kraftigt gå ut och dementera ett rykte är jag inte personen att svara på, men det visar att detta har tagit både Victoria och Daniel väldigt kraftigt. De är bara mänskliga och jag kan bara tänka mig hur de har lidit de senaste veckorna av alla dessa spekulationer och rykten. Nu får vi hoppas för deras skull att det tar slut, säger Johan T Lindwall och avslutar:

– Det är Victoria och Daniel som själva bestämt detta!

Annons