Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagen

JUST NU: Victorias firande igång på Öland igång – första bilderna på kronprinsessan

14 jul, 2023, 14:28 

Kronprinsessan Victoria är här – nu kan firandet på Solliden äntligen börja!

Annons

Firandet kan börja!

Victoria är här – och vilken värme hon möts av! Det är fullsmockat med gratulanter utanför kungafamiljens vackra vita sommarslott - och alla är här för att hylla kronprinsessan på hennes 46-årsdag.

Oväntade födelsedagskuppen – se Victorias reaktion!Brand logo
Oväntade födelsedagskuppen – se Victorias reaktion!

Inte konstigt att hon skiner som en sol där hon står bredvid prins Daniel och barnen!

Årets födelsedagsklänning är vackert axeldekolleterad och somrig, ochoch hovfrisören har snott upp hennes långa hår i en elegant låg uppsättning - det smarta sättet att undvika hårkaos eftersom det blåser lite på Öland.

Annons

Elvaåriga prinsessan Estelle matchar i vitt och prins Oscar är en minikopia av prins Daniel i sin kostym - samma som i fjol.

Kronprinsessan Victoria välkomnar besökarna på Solliden
Kronprinsessan Victoria sken som en sol när hon kom ut för att möta folkets hyllningar!
Prinsessan Estelle
Elvaåriga prinsessan Estelle matchade mamma Victoria i vitt.

Här spexar kungen till det

Och nu tar kungen ton!

Annons

Detta är ju också hans lilla show, och som vanligt spexar han till det. Fast någon solosång blir det inte, Borgholms Kulturskolas barnkör är redo att ta över.

Och visst är det lite extra härligt att Drottning Silvia, som var så saknad vid Solliden-konserten i går kväll, gör skön comeback.Håret är sommarlockigt, och dräkten är lysande hallonrosa.

Och kolla så lyckligt hon tittar på sin förstfödda, 46 år i dag. Bakom dem blommar de gula Sollidenrosorna, och lavendeln förstås. Grusplanen är nykrattad och den största bougainvillea man sett tronar så vackert i eftermiddagssolen.

Snart körs paradvagnen fram, för kortegen genom Borgholm, en tradition om inrättades förra året. Manegen är helt enkelt krattad för en oförglömlig dag!Svensk Dam är på plats och följer firandet från start till mål, så häng med oss här under hela dagen.

Foto: TT

Annons