Nu finns det en ny version av appen - uppdatera din app genom att klicka här

Nu finns det en ny version av appen på Google Play Store - uppdatera din app där!

Kändiselitens vilda fest – tar över prinsens hem

Caroline Fleming

Den forna baronessan och ägaren av Valdemars Slott, Caroline Fleming, betalar en ståndsmässig hyra för att bo i prins Joachims och Maries 527 kvadratmeter stora villa och Caroline har redan bjudit kändiseliten på party.

För en och en halv månad sedan tog Caroline Fleming över nycklarna till Prince Joachims stora villa norr om Köpenhamn.

Miljardär efter skilsmässan

Caroline Fleming, 36, blev miljardär flera gånger om när hon skilde sig från Bondförfattaren Ian Flemings brorson Rory.

Caroline Fleming

Det är en färgstark kvinna, som flyttat in i prins Joachims och prinsessan Maries fashionabla villa på Emiliekildevej i Nordsjällands Klampenborg.

Nu när danska prinsparet flyttat till Frankrike med de två barnen Henrik och Athena har den stenrika hyresgästen invigt poolen med spektakulärt poolparty i trädgården. De inbjudna var hela danska societeten och jetset-kretsen.

Joachim och Marie hyr ut

I augusti fick vi veta att Caroline Fleming tröttnat på Londons-jetsetliv och flyttat tillbaka till norra Köpenhamn. Hon är van att bo på ett slott och även denna gång bor hon kungligt – i Joachims och Maries hem. De ville inte sälja sin bostad när de flyttade till Paris och tyckte att det var perfekt att hyra ut till en person, som de båda känner väl. Dessutom är det en kvinna som kan betala för sig.

Vilt poolparty

– Det är trevligt att vara i Danmark. Jag är så glad att jag har flyttat hem, sade Caroline Fleming efter premiären på “Once Upon a Time in … Hollywood” i Köpenhamn för en tid sedan. Caroline har medverkat i tv och är en person som både syns mycket och hörs.

Härlig inflyttningsfest

Men nu har hon fyllt 43 och hon vill leva ett lugnare liv. Däremot berättade grannarna för Se&Her att inflyttningsfesten inte blev stillsam utan tvärtom – väldigt vild.

– De spelade musik och dansade så det stod härliga till!

Foto TT