Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagen

Kalina av Bulgarien har rakat av sig håret inför Afrika-äventyret

19 nov, 2009, 15:46 
Agneta Nisbeth
Annons
Kalina

Prinsessan Kalina överraskade i Madrid – med rakat hår! Och det slutade inte med det – prinsessan och den äventyrlige maken Kitin hade ännu fler överraskningar i bagaget!

Prinsessan Kalina och hennes make Kitin Muños y Valcárcel deltog i firandet av kung Mohammed Ben Al-Hassan av Marockos tio år på tronen och överraskade alla gäster! Prinsessan har skaffat sig en helt ny frisyr – rakat hår med två “fartränder” – inför flytten till Afrika nästa år.

Maken Kitin såg lite besviken ut, det var ju inte meningen att frugan skulle komma i rampljuset den här dagen. Kitin och Kalina besökte den marockanska ambassaden i Madrid för att hedra sin vän, kungen av Marocko! Kitin förärade honom det första exemplaret av sin senaste bok som handlar om nomaderna i Sahara.

Men självklart är inte äventyren över för Kitin. Nästa år ska både han och Kalina tillbringa flera månader i Sahara.

– Ja, faktiskt är det så att Kalina till och med är med äventyrlig än jag! meddelar Kitin.

Och prinsessan har redan laddat med lätt-stylad frisyr.

På mottagningen på ambassaden i Madrid fanns också prinsessan Irene av Grekland och prins Konstantin, Kalinas bror.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Av Eva Österlind

Annons