Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Kampen om Victorias möhippa har börjat...

24 nov, 2009, 09:08 
AvRed Aktionen
Kronprinsessan Victorias väninnor planerar nu för fullt för möhippan i vår och bästisen Caroline Nilsson (född Kreuger) är den som håller i tåtarna. Det lutar åt Verbier...
Annons

Klart att även en kronprinsessa ska få en möhippa – och inte vilken som helst. Men det krävs mer hemlighetsmakeri än för en “vanlig dödlig” blivande brud. Det här ses ju som “sista chansen” för väninnorna att vara ensamma med Victoria, återuppleva barndomsminnen och “tjejsnacka”.

Att  Caroline Nilsson är den sammanhållande länken i gänget som nu smider planer för möhippan är inte så märkligt. Förutom att Caroline Kreuger är en hejare på anordna fester så har hon och kronprinsessan Victoria hängt ihop sedan barnsben och föräldrarna, Agneta och Björn (avled 1999) Kreuger och drottning Silvia och kungen, har också umgåtts flitigt.

Verbier är ett perfekt gömställe

Caroline Kreuger disponerar den perfekta villan som kan inhysa ett sådant här party, en kunglig möhippa. Familjen Kreuger har ett underbart chalet som ligger väl avskilt i Verbier. Kronprinsessan Victoria och Daniel Westling har varit gäster där flera gånger, bland annat i samband med Caroline Kreugers och Jesper Nilssons bröllop i april 2007.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

På Caroline Kreugers bröllop infriade kronprinsessan också sitt löfte från tonåren: att vara tärna på Carolines bröllop. Kronprinsessan, Caroline Kreuger och Caroline Dinkelspiel (född Svedin) ingick ju en bröllopspakt i unga år som innebar att de lovade att ställa upp som tärnor på varandras bröllop. Victoria har infriat löftet till sina båda väninnor. Men vi får väl se hur det blir på kronprinsessans bröllop… Ingenting är spikat än. Caroline x 2 har ju kommit lite längre i familjebildandet, de är både gifta och småbarnsmammor.

Men först på schemat står möhippan och det finns en helg i vår som prinsessan Madeleine och Victorias väninnor Caroline Nilsson, Caroline Dinkelspiel (f d Svedin), Andrea Engsäll (född Brodin), Martina Gahn Bonde, Anna Jussil Broms, Leonie Persson (född Gillberg) och Sophie Josefsson (född de Geer) håller fri i almanackan. Då blir det ett hejdundrade kalas – Victorias möhippa!

Av Eva Österlind

Foto: TT

Annons