Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagenSollidens slott

Kan Cressida bli lika stilsäker som Kate?

02 nov, 2013, 10:05 
Annons
Cressie-1
Cressie

Dressed for success? Harrys flickvän Cressida granskas nu med lupp inför förlovningen.

Annons

När Kate nu är gift och lever småbarnsliv har fokus riktats mot en ny skönhet i de kungliga kretsarna.

Förlovning

Det går heta rykten om att prins Harry är på väg att fria till flickvännen Cressida Bonas. Varje steg hon tar registreras. Englesmännen är nyfikna och vill veta allt om deras “nya prinsessa” – för nog står det klart alltid att det blir hon och prins Harry!

Vad har hon på sig?

Vad gör hon, vart går hon och framför allt – vad har hon på sig?

Inte lika “glammig”

Cressidas trendiga, boho chic-stil har gett henne smeknamnet “anti-Kate Middleton” av vissa hovreportrar. Hon har inte alls den träffsäkra stil som vi förknippar med Kate, skriver modebloggar.

 Gympaskor och kaffe i papparsmugg

Speciellt kunglig såg hon ju inte heller ut, när hon nyligen kom ut från ett café i London med en “to-go-latte” i handen och sportiga skor, samma sort som Pippa Middleton bar förra året.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
ste_kate-1

Det har pratats om hur “sen” Cressida är vad gäller trender i modedjungeln. Men å andra sidan har ju inte Kate alltid haft smak för rena linjer, dräkter, Issa-omlottklänningar och höga klackar. Vi alla minns ju den skira klänning som Kate bar i en modeshow och som fick prinsen att tända till…Så visst finns det chans att prins Harrys flickvän förvandlas till en lika stilsäker person som svägerskan “to-be”.

Av Åsa Bönnelyche

Foto: Stella Pictures

httpv://www.youtube.com/watch?v=_Ee-uN6rMrU&noredirect=1

 

 

 

 

 

 

 

 

Annons