Kan det bli en Valentino för Madeleine?

Kan det bli en Valentino för Madeleine?
Annons

I tidningen Hello kan man nu läsa att prinsessan Madeleine kommer att bära en brudklänning från Valentino…

Vem vet, kanske blir det som ryktet säger, prinsessan Madeleine kommer bära en klänning från den italienske modeskaparen Valentino? På tidningen Hellos sajt kan man nu läsa att det blir en Valentinoklänning för den svenska prinsessan när hon gifter sig med Chris O´Neill i sommar.
Vem det nu än blir som fått äran att designa Madeleine klänning kommer vi att få se den först den 8 juni. Vad säger ni, vad tror ni det blir för brudklänning prinsessan väljer?

Annons

Av Agneta Nisbeth
Foto: Stella Pictures

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

18 kommentarer till “Kan det bli en Valentino för Madeleine?”

 1. rojalist skriver: 18 maj, 2013

  Hon kan vel ha flera klänningar: en till festen innan, brudklänning och en till efterfesten etc. Det brukar vara normalt att ha flera klänningar och inte bara en till alla tillställningar *-)


 2. Anna skriver: 18 maj, 2013

  Vera Wang kanske? Tror inte på Linda Nurk, känns inte så exklusivt.


 3. Helen skriver: 18 maj, 2013

  Hoppas det blir H&M och resten av pengar donateras till Childhood.


 4. Anna skriver: 18 maj, 2013

  Jag hoppas bara att hon väljer en annan modell än storasyster. Personligen tycker jag att den modellen varit den minst klädsamma hittills. Jag vet att smaken är delad, och det finns säkert lika många som tycker att Victorias klänning var jättevacker eller åtminstone originell. Personligent föredrar jag klänningar som Kates, Marys eller Maries. Jag kunde aldrig riktigt förlika mig med den jättelika urringningen på V’s klänning som gick långt ut på axlarna.


 5. Marlene skriver: 18 maj, 2013

  *Fniss* Som om Madde skulle ha ringt Hello Magazine och skvallrat för dem.
  En vacker klänning blir det i alla fall – om vi känner Madeleine rätt.


 6. PANDE skriver: 18 maj, 2013

  Ja vem vet det ? och really we will se 8.6!


 7. Kiana skriver: 18 maj, 2013

  Prinsessen velger nok en kjole fra en av de store kjente designere tror jeg. Gleder meg til å se henne på den store dagen. Hun blir helt sikkert vidunderlig vakker. Gleder meg til 8.juni og til dagen før også, hun har nok sikkert på seg en nydelig klänning da også.


 8. Tiara-NejtAIK skriver: 18 maj, 2013

  Det där med Linda Nurk kändes avslaget, det finns andra, svenska modeskapare.
  Valentino, Mja… Lite trist, hoppas mer på Saab om det skall handla om Glamour med gloriösa förtecken. Valentino gjorde en underbar brudstass till Máxima, ett mästerverk i mitt tycke…Men tio år har gått (ännu mer, kanske tolv?) och numera snörper Valentino mest ihop blommiga campingtäcken åt Mette Marit, vilka även hon borde hoppa ur omedelbart.
  Ja, jag tror fortfarande att Wallin kan göra’t med stil, skönhet och attitydisk twist…Många av de yngre har mycket kvar att bevis.
  Förresten, var tog Finseth vägen? Skapade mästerverket som var Mette Marits brudklänning och sedan skudade han stoftet av sina mockasiner och försvann? Han borde sannerligen anlitas!


 9. My skriver: 19 maj, 2013

  Hon kommer att bli sen vackraste kungliga bruden vad än hon väljer… Lyckligast är jag inte lika säker på men hon får leva den livsstil som hon vill ha nu tillsammans med Chris (flärd, rikedom och slippa svenska krav) och det i sig är ju en lycka antar jag.


 10. Hanne J skriver: 19 maj, 2013

  Det ville være klogt at vælge en svensk designer – men vælger hun Valentino, så peger det fremad til hendes nye society liv i NY, mere end som den svenske prinsesse, hun er.
  Men jeg tror faktisk ikke, det bliver en Valentino. Ville også synes, det var et uheldigt valg, for alle med indsigt og viden ved, at Marie Chantals Valentino-brudekjole har været den dyreste kongelige, kostede over 1 million og broderierne tog det ca. tre måneder at lave. Der var lidt for meget opkomling ‘se mig’ … ‘se mig’ over det 100 mil. dk.kr. dyre bryllup, efter min mening.


 11. Birgitta skriver: 19 maj, 2013

  Det spelar ingen roll vad hon väljer. Allt klär en skönhet! Hoppas att hon väljer hårfärg enligt bilden. Den ger henne ett mjukare utseende


 12. Maryou skriver: 19 maj, 2013

  Helen, bra förslag. Tror dock inte att Madde är intresserad av svensk design.


 13. Sthlm skriver: 19 maj, 2013

  Hon har nog valt Pär Engsheden, men nog bör hon tona ner håret, eftersom hon inte klär i att vara brunett.


 14. Lilla My skriver: 19 maj, 2013

  #13. Det borde nog stämma. Hon har ju Engsheden på lysningen. Oavsett vilket, så kommer Engsheden att göra bruden lycklig 🙂


 15. Snorkfröken skriver: 19 maj, 2013

  > 8, 10 Apropå Valentino
  Han designerade för både Maxima och Marie-Chantal, men han är i dag pensionerad. Modehuset existerar (och herr V är ännu vid liv), men det är numera några nya modeskapare och inte Valentino själv som arbetar där. Stilen förändrades ganska mycket med de nya.


 16. Kerstin PaulsenTobeFrank skriver: 19 maj, 2013

  Prinsessan kan bära säck – hon är alltid vacker!


 17. Marguerithe skriver: 20 maj, 2013

  Jag hoppas att Madeleine tittat på de spanska prinsessorna Elenas och Christinas brudklänningar.
  Det finns ingen svensk designer som håller tillräckligt hög klass.


 18. ultra Nivea skriver: 3 juni, 2013

  Tror oxå på Engsheden men hoppas på någon annan tycker hans designer alltid är samma sak Inget för PM.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons

Laddar