Kändisgrannen om prins Harrys förvandling: ”Kände knappt igen honom!”

Prins Harry nya kändisgrannar skvallrar hej vilt... Nu senast om Harrys nya frisyr: ”Han har skaffat hästsvans!”
Slå på ljud

Han var en av världens mest fotograferade män – och nu är han nästan osynlig. Nya lyxvillan i Santa Barbara har givit prins Harry precis det han längtade efter: Ett familjeliv långt från det kungliga strålkastarljuset.

Fast han har ju skvallriga grannar! Och det är från en av dem som denna fascinerande (men lätt bisarra!) spaning kommer.

Prins Harry Meghan Markle

Prins Harry och Meghan.

Meghan och Harry bor nämligen granne med Hollywoodstjärnan Rob Lowe, 56, som plötsligt fick syn på prins Harry vid ett stoppljus i måndags. Det avslöjade han när han samma kväll gästade talkshowvärden James Corden i The Late Late Show.

Rob Lowe James Corden Late Late Show

Rob Lowe stal hela showen med sitt avslöjande om prins Harry!

– Det gick väldigt fort. Men för mig såg det precis ut som om han hade hästsvans. Han hade fått väldigt långt hår och det var väldigt stramt bakåtkammat.

What?! Ännu ett bevis på prins Harrys nya liv som en tvättäkta Californian Boy efter flytten till Los Angeles?

James Corden skakade skeptiskt på huvudet, men Rob stod på sig, och sa att han hängde efter prins Harrys bil ända hem och såg honom köra in på uppfarten till lyxvillan som han och Meghan köpt i Montecito:

– Prins Harry bor bara en dryg kilometer från mig, men han är väldigt skygg. Det var som att se Loch Ness-odjuret!

Prins Harrys och Meghans nya liv i Kalifornien

Brittiska medier förhåller sig dock avvaktande skeptiska i väntan på bildbevis: Senaste gången som prins Harry syntes på bild var i början av december och då såg han ut att ha sin vanliga frisyr.

Just det där med håret har för övrigt varit en öm punkt för prinsessan Dianas söner i åratal, och förr om åren brukade prins Harry driva rätt friskt med prins William som blev tunnhårig mycket tidigare. Men nu har detta öde även drabbat Harry, som – om Rob Lowes spaning stämmer – alltså har börjat kompensera med långt hår i nacken.

LÄS OCKSÅ: Meghan fördes till sjukhus – kollapsade efter missfallet

Prins Harry Meghan

Tunnhårigheten går i släkten och nu har den drabbat prins Harry.

Se Rob Lowe berätta om prins Harry och hans hästsvans här:

Foto: TT.