Nu finns det en ny version av appen - uppdatera din app genom att klicka här

Nu finns det en ny version av appen på Google Play Store - uppdatera din app där!

Kändiskvinnan påstods vara kär i Chris O’Neill - så ser hon ut i dag

Kändiskvinnan påstods vara kär i Chris O’Neill - så ser hon ut i dag

Tv-stjärnan Bianna Golodryga har tidigare berättat om sin relation till Chris O’Neill. Duon påstods ha något på gång, innan Chris träffade prinsessan Madeleine.
Så lever prinsessan Christina i dag
0:31

Efter reklamen: Så lever prinsessan Christina i dag

(0:31)

Slå på ljud

Chris O’Neill och prinsessan Madeleine träffades 2010 och drygt ett år senare blev de ett par. De lever ett lyckligt liv i Florida och har tre barn tillsammans, Leonore, Nicolas och Adrienne.

Prinsessan Madeleines och Chris O’Neills kärlekssaga har spirat från första dag. Och när O’Neill, som avböjt en prinstitel, syns i offentligheten är det i princip alltid med prinsessan Madeleine tätt intill sig.

– Jag finns med som stöd för min hustru. Det är en uppgift jag klarar av som herr Christopher O'Neill, har Chris O’Neill berättat i en intervju med tidskriften King nyligen, enligt Expressen.

Men Chris hade även ett liv innan han träffade Madeleine. Han var ett flitigt ansikte på på vimmelsidor i New York, där han bodde. Oftast synts han med olika kvinnor bredvid sig. Många har även pekats ut som ex-flickvänner - innan han alltså träffade vår prinsessa.

Wow! Här dyker Silvia upp på Madeleines nya Florida-bild: "Stor glädje"

Kändiskvinnan påstods vara kär i Chris O’Neill - så ser hon ut i dag

Ett av namnen som ofta nämns är journalisten Bianna Golodryga, känd tv-stjärna som bland annat jobbar för CNN och CBS News.

– Chris och jag var bara vänner, jag var aldrig hans flickvän, säger hon några år efter att de setts ihop.

Bianna är gift sedan 2010 med amerikanen Peter Orszag, vd på investmentbanken Lazard och före detta förvaltnings- och budgetdirektör under president Barack Obama, har Expressen tidigare rapporterat.

– Jag kan inte hjälpa dig, jag har inte pratat med honom på flera år, säger Bianna Golodryga om sin relation till Chris O’Neill, till tidningen.

Bianna Golodrgya är som sagt en känd och respekterad journalist i dag.

Chris O’Neill å sin sida lever ett glatt liv tillsammans med prinsessan Madeleine och deras barn med två hundar, Teddy och Oreo.

Prinsessan Madeleine planerar den här veckan att åka hem till Sverige där det kommer bli ett julfirande med övriga medlemmar från kungafamiljen. Det kommer såklart att bli supermysigt och underbart.

Nya bilderna avslöjar Chris – det gör han i Florida när familjen är borta