Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Kändiskvinnan påstods vara kär i Chris O’Neill - så ser hon ut i dag

20 dec, 2022, 17:30 
https://image.svenskdam.se/image-8910732?imageId=8910732&width=1320&height=1320&cropw=100&croph=100&x=0&y=0
Ibraheem Alsalman
Tv-stjärnan Bianna Golodryga har tidigare berättat om sin relation till Chris O’Neill. Duon påstods ha något på gång, innan Chris träffade prinsessan Madeleine.
Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Så lever prinsessan Christina i dagBrand logo
Så lever prinsessan Christina i dag

Chris O’Neill och prinsessan Madeleine träffades 2010 och drygt ett år senare blev de ett par. De lever ett lyckligt liv i Florida och har tre barn tillsammans, Leonore, Nicolas och Adrienne.

Prinsessan Madeleines och Chris O’Neills kärlekssaga har spirat från första dag. Och när O’Neill, som avböjt en prinstitel, syns i offentligheten är det i princip alltid med prinsessan Madeleine tätt intill sig.

– Jag finns med som stöd för min hustru. Det är en uppgift jag klarar av som herr Christopher O'Neill, har Chris O’Neill berättat i en intervju med tidskriften King nyligen, enligt Expressen.

Men Chris hade även ett liv innan han träffade Madeleine. Han var ett flitigt ansikte på på vimmelsidor i New York, där han bodde. Oftast synts han med olika kvinnor bredvid sig. Många har även pekats ut som ex-flickvänner - innan han alltså träffade vår prinsessa.

Annons

Kändiskvinnan påstods vara kär i Chris O’Neill - så ser hon ut i dag

Ett av namnen som ofta nämns är journalisten Bianna Golodryga, känd tv-stjärna som bland annat jobbar för CNN och CBS News.

– Chris och jag var bara vänner, jag var aldrig hans flickvän, säger hon några år efter att de setts ihop.

Bianna är gift sedan 2010 med amerikanen Peter Orszag, vd på investmentbanken Lazard och före detta förvaltnings- och budgetdirektör under president Barack Obama, har Expressen tidigare rapporterat.

– Jag kan inte hjälpa dig, jag har inte pratat med honom på flera år, säger Bianna Golodryga om sin relation till Chris O’Neill, till tidningen.

Bianna Golodrgya är som sagt en känd och respekterad journalist i dag.

Chris O’Neill å sin sida lever ett glatt liv tillsammans med prinsessan Madeleine och deras barn med två hundar, Teddy och Oreo.

Prinsessan Madeleine planerar den här veckan att åka hem till Sverige där det kommer bli ett julfirande med övriga medlemmar från kungafamiljen. Det kommer såklart att bli supermysigt och underbart.

Annons