Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Kändiskvinnans fnissiga stund med Daniel – orden om relationen till prinsen

22 nov, 2023, 06:00 

Jessica Almenäs berättar nu hur det är att jobba med prins Daniel och kronprinsessan Victoria.

Annons

Prins Daniel och kronprinsessan Victoria har aldrig gjort någon hemlighet av att de brinner för rörelse och hälsa. Tvärtom vill de upplys barn och unga att röra på sig mer, ett engagemang de delat i flera år.

Victoria och Daniels dans fångas på film – se härliga klippet!Brand logo
Victoria och Daniels dans fångas på film – se härliga klippet!

2016 grundade de hälsoinitiativet Generation Pep, en icke vinstdrivande organisation som arbetar för barn och ungas hälsa samt uppmuntrar till mer fysisk aktivitet i det vardagliga livet.

– Gen pep är ett hälsoinitiativ, Generation Pep, som handlar om att vi ska försöka peppa alla barn och ungdomar i Sverige att röra sig mer, sitta mindre stilla, få en balans mellan stillasittande och fysisk aktivitet, har Daniel sagt till Expressen.

Annons
Prins Daniel och kronprinsessan Victoria
Prins Daniel och kronprinsessan Victoria på Generation Pep.

Jessica Almenäs visar upp lyckan

Årligen anordnas Pep Forum, där man pratar om organisationens syfte, och då brukar kändisen Jessica Almenäs, som dessutom är ambassadör för Generation Pep, sammanstråla med kronprinsessparet.

Det gjorde hon även det här året. På Instagram berättade hon om lyckan att återigen få dela scen med Daniel och Victoria, för att diskutera den fråga som de så starkt brinner för.

”En riktig kanonvecka! Kan inte vara mer nöjd med den än jag är. 48 är inte så dumt ändå hörni”, skriver Jessica Almenäs och bjuder på en bild där hon och Daniel står skrattandes på scen.

Annons

Så är relationen till kronprinsessparet

Jessica Almenäs vet hur viktigt det är med rörelse. Hon tycker även det känns hedrande och speciellt att få jobba med Victoria och Daniel, har hon tidigare sagt till Svensk Damtidning.

– Jag känner inte dem privat, men jag har träffat dem ganska mycket nu i samband med Generation Pep och under olika saker som de arrangerat.

– Precis som jag brinner de verkligen för det här ämnet och att barn och ungdomar ska leva mer hälsosamt och vara mer aktiva. Vi har alltid mycket att prata om när vi ses, det är ett ämne som vi alla tre brinner för.

Jessica Almenäs
Jessica Almenäs.

Foto: TT/Instagram

Annons