Blir det bröllop igen för Fergie och prins Andrew?

Blir det bröllop igen för Fergie och prins Andrew?

Snart väntar bröllop för en av det strävsamma exparet prins Andrew och Fergies ena dotter. Prinsessan Eugenie gifter sig med fästmannen Jack Brooksbank. Men kanske blir det ytterligare ett bröllop i "familjen"...

Trots att de varit skilda i många år går det inte att missta sig på vänskapen mellan Sarah Fergie Ferguson och prins Andrew. Många menar att de aldrig slutat att älska varandra och att de kan komma gifta om sig, nu när de inte längre behöver drottning Elizabeths godkännande. Nu har ju Andrew hamnat längre ner på tronföljdslistan sedan prins Louis födelse.

Prins Andrew, Fergie och prinsessan Beatrice niger djupt inför drottningen.

Häromveckan såg vi en otroligt lycklig Fergie som tillsammans med prins Andrew och dottern prinsessan Beatrice neg djupt för drottningen under tävlingarna på Ascot. Hon fick till och med chansen att samtala lite med drottning Elizabeth, som för dagen var klädd i en ljusgrön outfit.

Prinsessan Beatrice och mamma Fergie samtalar med drottning Elizabeth.

För nu verkar det som Andrew får ta med sig sin Fergie utan att få kritik för det som förr om åren. Kanske var det mest prins Philip som motsatte sig äktenskapet och i och med att han blivit äldre och skröpligare inte längre orkar eller vill hålla emot deras goda vänskap eller kanske till och med kärlek…

Sarah Fergie Ferguson

Vi fick ju också se Fergie på prins Harrys och Meghans bröllop. Hon såg så lycklig ut att hon nästan hoppade av glädje inför fotograferna. När Kate och William gifte sig fick hon ju ingen inbjudan. Men nu ser det ut som hon åter kan vara på väg in i kungafamiljen.

Jack Brooksbank med sin fästmö prinsessan Eugenie och henne mamma Sarah Ferguson.

Snart är det dessutom dags för dottern prinsessan Eugenie att gifta sig med Jack Brooksbank och gissa om hon kommer vara stolt då, den glada Fergie! Säkert kommer vi också att se flera andra medlemmar av kungafamiljen, som prins Harry och Meghan samt Kate och prins William. Något att se fram emot!

Läs mer: Exklusiv intervju! Fergie om prins Andrew, mammarollen och miljön

Foto: Stella och All Over Press