Känsliga orden får Märtha Louise att se rött – här ryter hon ifrån inför alla

Till och med en prinsessa som Märtha Louise kan tappa humöret ibland.

Märtha Louise är en vänlig och varm människa.Men till och med en prinsessa kan tappa humöret ibland.
Prinsessan Märtha Louise har genomlidit en väldigt tuff period. Hennes ex-make Ari Behn tog sitt liv i julas – en stor sorg för prinsessan och hennes tre döttrar. Samtidigt blir hennes förhållande med Durek Verrett alltmer ifrågasatt, eftersom schamanen har en tendens att hamna i kontrovers efter kontrovers.
Till och med en prinsessa som Märtha Louise kan tappa humöret ibland.

Till och med en prinsessa som Märtha Louise kan tappa humöret ibland.

Märtha Louise ger argt svar på Instagram

Märtha Louise finner tröst i sin andliga sida. I dessa coronatider, där vi alla uppmanas hålla oss själva isolerade från omvärlden, söker prinsessan svar hos universum. På Instagram har hon skrivit ett långt inlägg med andliga funderingar, som tar avstamp i att månen står i Vågens tecken.
“Månen är här för att påminna oss att söka oss inåt och lyssna på vår själs viskningar. Vi måste alla stanna inomhus, hålla ett fysiskt avstånd och vi har fått en gyllene möjlighet att resa till den heligaste platsen av dem alla, djupet av vår varelse. Det är där vi hittar balansen i all stress som kommer av hoten som världen möter. Om vi vågar söka oss inåt och söka balansen, så kommer vi att finna ro. Hitta din kärna. Återetablera kontakten med din sanna natur och du kan bli upplyst om att vi alla är kopplade till varandra, inte bara människorna, utan också naturen runt omkring oss”, skriver Märtha Louise.
Men Märtha Louise är en person väcker starka känslor. Hon får ofta mothugg – och detta är inget undantag. En följare är så upprörd över utläggningen att han tänker avfölja henne, skriver han. Anledningen är att Märtha Louise inte nämner Gud i inlägget.
Men Märtha Louise har svarat följaren. Och det märks att hon är mäkta provocerad.
“Det är sorgligt hur vi kan blockera ut en sak när något annat nämns. Varför tror du att jag inte tror på Gud? Hur kom du till den slutsatsen? Vi måste sluta döma varandra på grund av en brist på kunskap? Varför frågade du inte mig: eftersom du skriver om stjärntecken, betyder det att du inte tror på Gud? Då skulle du ha fått mitt svar. För jag tror på Gud. Alltid gjort, kommer alltid att göra”, skriver Märtha Louise.

“Har nästan gjort fysiskt ont”

Märtha Louise har tidigare öppet erkänt att hon är känslig för kritik.
– Jag har varit livrädd att stå på scen och prata inför folk men var tvungen eftersom det var en del av min offentliga roll. Och när någon kritiserat mig har det gått rätt in, det har nästan gjort fysiskt ont, har hon sagt.