Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagenSollidens slott

Kärleksbeskedet – 4 år efter Ari Behns död

20 jan, 2024, 16:00 
Louise Wibergh Lenti

Ebba Rysst Heilmann delar med sig av den fantastiska nyheten!

Annons
Johan T Lindwall om Ari Behns begravning: "Otroligt gripande"Brand logo
Johan T Lindwall om Ari Behns begravning: "Otroligt gripande"

Ebba Rysst Heilmann är kvinnan som blev Ari Behns sista partner innan han tragiskt lämnade jordelivet på juldagen 2019.

Aris kärlekssaga

Ari Behn var konstnärssjälen som hittade sin sagoprinsessa. Bokstavligen.

Våren 2002 gifte sig Ari Behn med norska prinsessan Märtha Louise. Han valde dock att avstå från kungliga titlar och fortsatte sitt liv som en vanlig man av folket. Tillsammans fick de döttrarna Maud Angelica Behn, Leah Isadora Behn och Emma Tallulah Behn.

Under hösten 2016 annonserade det norska hovet att paret inlett processen att skilja sig från varandra och under våren 2017 var skilsmässan slutgiltig. Paret fortsatte dock vara goda vänner och delade vårdnaden om sina döttrar.

Samtidigt som skilsmässan blev offentlig hörde Ari av sig till en gammal bekant som han gått på samma förskola med – Ebba Rysst Heilmann. De träffades och innan de viste ordet av det var förälskelsen ett faktum. Både Ebba och Ari beskrev relationen med oerhörd värme.

Ebba Rysst Heilmann, Ari Behn, 2017
Ebba Rysst Heilmann och Ari Behn på en av Aris utställningar 2017.

– Vi har fått ett otroligt bra förhållande i en tid som varit väldigt speciell. Hon har varit enormt stöttande, sa Ari 2018 när han gästade "Skavlan".

"Hittat den man vill vara med – för alltid"

Sen kom den tragiska dagen i december 2019 då nyheten kom att Ari Behn tagit sitt liv. Märtha Louise förlorade en nära vän, döttrarna förlorade en far och Ebba Rysst Heilmann förlorade en partner.

Annons

Ebba kämpade med sorgen vilket gjorde det ännu finare när hon några år senare berättade att hon funnit kärleken igen. Lars Haugland Fjellbakk stöttade henne under ett av livets svåraste stunder och under 2022 fick de deras första barn tillsammans, en liten dotter vid namn Ellie, rapporterar norska Se og Hør.

Nu har paret ännu en glädjande nyhet att dela med sig av – de har gift sig!

– Den första veckan har varit absolut fantastisk! Vi tog några dagar ledigt hemma i Kilsund och gick ut på långa promenader i vintervädret och åt inne i huset. Det känns magiskt att vara gifta. Vi känner oss väldigt lyckliga över att ha hittat den som man vill vara med hela tiden – och för alltid. Ett nytt självförtroende och ett väldigt speciellt lugn. Ingen av oss har upplevt det här förut, berättar Ebba Rysst Heilmann för Se og Hør.

Stort grattis till kärleken!

Foto: TT

Annons