Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagenSollidens slott

Kärleksbilden på Victoria och Daniel sprids – skapar skriverier utomlands

22 sep, 2022, 19:00 
Indra Nordemar
Victorias och Daniels romantiska ögonblick uppmärksammas.
Annons
Kärleksfulla bilderna på Victoria och Daniel – gör succéBrand logo
Kärleksfulla bilderna på Victoria och Daniel – gör succé

Kronprinsessan Victoria och prins Daniel har hållit ihop i vått och torrt.

De träffades för 22 år sedan när Daniel blev Victorias personliga tränare. Några månader efter sitt första möte gick de på dejt och föll pladask. Tio år senare ringde bröllopsklockorna.

Men de har stött på motgångar.

Kronprinsessan Victoria och prins Daniels tuffa år

Tidigare i år florerade en rad rykten om en eventuell skilsmässa. Till slut fick de nog och dementerade ryktena som uppenbarligen inte var sanna.

”Det har kommit till vår kännedom att det pågår en omfattande negativ ryktesspridning rörande vår privata relation. Påstående sprids om svek i relationen och en förestående skilsmässa”, skrev de då på Instagram och fortsatte:

Annons

”I normala fall kommenterar vi inte rykten och spekulationer. Men för att värna vår familj önskar vi klargöra, en gång för alla, att de rykten som nu sprids helt saknar grund.”

Sedan den olyckliga ryktesspridningen har deras kärlek för varandra flera gånger lyst igenom kameralinsen, precis som den gjort dessförinnan. Och nu har de fångats på en ny bild ihop – som dessutom uppmärksammas utomlands.

Kärleksögonblicket uppmärksammas utomlands

Det var på tisdagen när Allemansrättens dag ägde rum, som Victoria och Daniel fick lite extra tid ihop. Tillsammans med en förskoleklass vistades de ute i naturen och av bilder att döma såg de ut att verkligen njuta av tillvaron och varandras sällskap.

Även danska Billed Bladet har lyft kronprinsessparets kärleksfulla dag.

"Victoria och Daniel har varit på ett nytt officiellt uppdrag tillsammans, och det var en hit.", skriver tidningen och menar vidare att de verkar "älska varandras sällskap".

Ja, deras kärlek för varandra går helt enkelt inte att förneka!

Victoria och Daniel njuter av varandras sällskap ute i naturen, där de trivs som bäst!

Foto: TT

Annons