Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Kärlekskrasch för båda prinsessan Sofias systrar

24 jan, 2018, 13:44 
https://image.svenskdam.se/image-5471213?imageId=5471213&width=1320&height=689
Nu har båda systrarna gått skilda vägar från sina män.
Annons

Efter babylycka och dopfest skakas familjen Hellqvist av ytterligare en tragedi. Prinsessan Sofia är så ledsen för systrarnas kärlekstragedier. Först Sara, nu storasyster Lina, som i dag ansökt om skilsmässa.

Prinsessan Sofia går från klarhet till klarhet. Hon har precis låtit döpa yngste sonen prins Gabriel, flyttat in i nyrenoverade Villa Solbacken och njuter nu av familjelivet med Carl Philip. Men medan Sofia trivs i sin idyll, har storasyster Lina Frejd, 36, hjärtesorg. Skilsmässan är ett faktum efter ett rekordkort äktenskap. Lina Frejd och hennes make Jonas Frejd, 37, har idag, onsdagen 24 januari 2018, lämnat in en skilsmässoansökan till Södertörns tingsrätt.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Lina och Jonas Frejd har bara varit gifta i knappt två och ett halvt år. Vilken tragedi! Äktenskapslyckan blev kort, men paret har inga barn så det underlättar ju separationen.

Annons

Till prins Gabriels dop nyligen kom Lina Frejd utan sin make. Jonas lyste också med sin frånvaro på Ellegalan, dit Lina kom i sällskap med Roy Fares.

För bara en tid sedan separerade också prinsessan Sofias lillasyster Sara Hellqvist, 29, från sin fästman Oskar Bergman, 31.

– Det är så klart jättetråkigt och Sofia är jätteledsen för Saras skull. Ingen vill ju att det ska sluta så här, berättade en källa.

Sara Hellqvist bröt förlovningen och är alltså singel igen. Sara och Oskar bodde tillsammans i en lägenhet i Sollentuna. I dag har hon enligt folkbokföringen flyttat till en egen bostad i Stockholms innerstad.

Annons

Oscar Bergman hann följa med på flera kungliga evenemang flera gånger, bland annat vid prinsparets lysning. På Sofias och Carl Philips, 37, officiella bröllopsbild står Oskar Bergman på en framträdande plats bredvid danska drottningen Margrethe. Det mycket ovanlig att någon utomstående, som inte är ingift i familjen, är med på en liknande bild.

Prinsessan Sofia är en godhjärtat person och har tröstat och tröstat. Först lillasyster och nu storasyster Lina, som har det tufft.

Lina och prinsessan Sofia gifte sig samma år. Sofia blev prinsessa och fick ett storslaget bröllop i Slottskyrkan. Linas blev betydligt intimare.

Annons

Svensk Damtidning var på plats i augusti 2015, när Lina och Jonas Frejd lovade varandra evig trohet på en festbåt i Stockholm. Prinsessan Sofia var en av brudtärnorna tillsammans med systern Sara.

Systrarna Hellqvist står varandra nära. De talar om allt med varandra och umgås mycket. Lina och Sofia har dessutom arbetat som kolleger i välgörenhetsorganisationen Project Playground.

Annons

Foto: IBL och Mattias Edwall

 

Annons