Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Kärlekskyssen! Prinsparet delade intim stund under Vasaloppet

04 mar, 2019, 12:00 
https://image.svenskdam.se/image-5471672?imageId=5471672&width=1320&height=689
Margareta
I sommar firar de 5 år som förlovade. Och kärleken håller i sig! Carl Philip och Sofia visade en skymt av sitt privatliv i helgen.
Annons

Det händer ytterst sällan att vi får se ett svenskt kungligt par kyssa varandra. På sin höjd håller de varandra i handen eller tar på varandra över ryggslutet.

Men i helgen struntade prins Carl Philip och prinsessan Sofia i allt vad fotografer hette. Efter att Carl Philip avklarat 9 mil på skidor, i rekorddåliga spår och bara dagar efter en magsjuka, kysste han sin prinsessa vid målgången. Självklart lycklig över att se familjen efter de närmare nio svåra timmarna.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Puss! Prins Carl Philip kysste prinsessan Sofia vid målgången efter Vasaloppet.
Puss! Prins Carl Philip kysste prinsessan Sofia vid målgången efter Vasaloppet.

I grannlandet Norge är det desto vanligare att få en skymt av en kunglig kyss. Kronprinsparet Mette-Marit och Haakon visar upp sin kärlek även på jobbet, till skillnad från våra svenska kungligheter. Men kanske just därför är det extra roligt att se den fina gesten mellan Carl Philip och Sofia. Där, i de blöta spåren, fick vi en skymt av paret så som de är mot varandra privat. Och de verkar fortfarande fina mot varandra. Fina – trots att de har ett gäng hektiska år bakom sig.

Annons

Firar fem år 2019

För snart fem år sedan friade Carl Philip till sin Sofia. Sommaren efter var det dags för bröllop – och på fyra år har de hunnit få två älskade barn!

 

Prins Carl Philip och prinsessan Sofia håller ofta varandras händer.
Prins Carl Philip och prinsessan Sofia håller ofta varandras händer.

Även om vi näst intill aldrig får se prins Carl Philip och prinsessan Sofia pussa varandra håller de ofta varandras händer när de anländer till diverse kungliga uppdrag. Även den kärleksgesten är ovanlig bland våra svenska kungligheter. Ibland håller kronprinsessparet Victoria och Daniel varandras händer, men allt som oftast är det den klassiska armkroken som gäller när de kungliga paren ska gå tillsammans in mot ett evenemang.

Även Carl Philip och Sofia går i armkrok då och då.
Även Carl Philip och Sofia går i armkrok då och då.

Kyssen känns därför uppfriskande och verkligen i sin ordning efter att ha klarat av hela nio mil på ett par hala längdskidor.

Annons

Läs mer

Foto TT

Annons