Lyckan! Harry och Meghan Markle har förlovat sig

Skådespelerskan gifter in sig i den brittiska kungafamiljen!

Vilken förlovningsyra! Meghan Markle, 36, har tagit ett jättekliv in i den brittiska kungafamiljen – och bröllopet blir redan i vår! En jätteförändring för den amerikanska tv-stjärnan Meghan Markle, som nu har avslutat skådespelarkarriären och har satt punkt för sin roll som Rachel Zane i den populära tv-serien Suits.

Läs mer: Williams och Kates första ord om Harrys förlovning

Prins Harry, 33, friade i London tidigare i november, efter att ha fått drottning Elizabeths tillåtelse. Han berättar att han anhöll om Meghans hand och fick välsignelse av båda hennes föräldrar. Hennes mamma Doria Radlan, 61, arbetar som terapeut och yogainstruktör (och är känd för sina coola dreadlocks). Pappa Thomas, 73, är pensionerad ljussättare med holländska och irländska rötter.

Läs mer: Meghans föräldrar: “Vi önskar de livslång lycka!”

Meghan och Harry träffades sommaren 2016, vid ett party på Soho House i London, och lyckades bara hålla sitt förhållande hemligt i några månader. Nu strömmar gratulationerna in, drottningen är ”delighted” och prins Charles och Camilla meddelar via Twitter att de inte kunde vara gladare. Men eftersom Meghan är skild kan hon och Harry inte gifta sig i Westminster Abbey.

Meghan har nu lämnat sitt hus i Toronto och hennes hundar sitter i karantän i London. Brittiska hovet meddelar att de kommer att bo i prinsens lilla hus Nottingham Cottage på Kensington Palace.

Läs mer: Hur kommer Meghan Markles bröllopsklänning se ut?

Foto: IBL

ANNONS

Julklappstips från Svensk Damtidning

Låga priser – snabba leveranser – fri retur


Kunglig kalender 2018
2018 – ännu ett kungligt år med guldkant!

Svensk Damtidnings kungliga kalender bjuder på härliga bilder från den svenska kungafamiljens vardag och fest. Ge dig själv en gåva – eller köp kalendern till någon du tycker om. Den går inte att köpa i butik!


Gå till shoppen

Ljuslykta i mässing Miccis House
Denna underbart söta krona fungerar lika bra som ljuslykta som kruka och förgyller vilket dukat bord eller fönsterbräde som helst. Perfekt för exempelvis mindre blommor eller blockljus samt värmeljus. Den är gjord helt i solid mässing och kommer från det svenska märket Miccis House.

Gå till shoppen

Guldpläterat armband Venus med strass Bisou
Ett vackert armband från svenska Bisou med venussymbol som tagits fram för att hylla alla kvinnor. Armbandet är guldpläterat och prytt med ett strassbeklätt venustecken och fyra ringar. Armbandet kommer i en vacker ask i en ljusrosa färg med en insida av lyxig sammet.

Gå till shoppen

Poncho tre färger
Ponchon har blivit en riktig favorit!

Användbar både på vintern inomhus och utomhus på våren och sommaren. Perfekt att ta med sig på resan.


Gå till shoppen