Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Lyckan! Harry och Meghan Markle har förlovat sig

27 nov, 2017, 11:07 
Skådespelerskan gifter in sig i den brittiska kungafamiljen!
Annons

Vilken förlovningsyra! Meghan Markle, 36, har tagit ett jättekliv in i den brittiska kungafamiljen – och bröllopet blir redan i vår! En jätteförändring för den amerikanska tv-stjärnan Meghan Markle, som nu har avslutat skådespelarkarriären och har satt punkt för sin roll som Rachel Zane i den populära tv-serien Suits.

Prins Harry, 33, friade i London tidigare i november, efter att ha fått drottning Elizabeths tillåtelse. Han berättar att han anhöll om Meghans hand och fick välsignelse av båda hennes föräldrar. Hennes mamma Doria Radlan, 61, arbetar som terapeut och yogainstruktör (och är känd för sina coola dreadlocks). Pappa Thomas, 73, är pensionerad ljussättare med holländska och irländska rötter.

Meghan och Harry träffades sommaren 2016, vid ett party på Soho House i London, och lyckades bara hålla sitt förhållande hemligt i några månader. Nu strömmar gratulationerna in, drottningen är ”delighted” och prins Charles och Camilla meddelar via Twitter att de inte kunde vara gladare. Men eftersom Meghan är skild kan hon och Harry inte gifta sig i Westminster Abbey.

Meghan har nu lämnat sitt hus i Toronto och hennes hundar sitter i karantän i London. Brittiska hovet meddelar att de kommer att bo i prinsens lilla hus Nottingham Cottage på Kensington Palace.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Foto: IBL

Annons