Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Kärlekslycka i Monaco - Pierre och Beatrice är gifta

26 jul, 2015, 11:47 
Margareta
Annons

ste_casiraghiwed1

Äntligen man och hustru! Pierre Casiraghi och Beatrice Borromeo är nu gifta.

Under lördagens vigdes prinsessan Carolines son Pierre Casiraghi och hans Beatrice Borromeo inför 70 nära vänner och parets närmsta familj. Ceremonin ägde rum i furstepalatsets rum Salon des Glaces, en förgylld sal där furstefamiljens officiella och stora event äger rum.

Palats furstepalats Monaco
Den borgerliga vigseln hölls på Furstepalatset.

Bruden bar en klänning från Valention och det var modehuset som postade den första bilden på brudparet via sitt Instagramkonto. Bruden bar en klänning i rosa och guld gjord i spets och sidenchiffon.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Valentino

På plats var självklart Pierres familj, fursteparet Albert och Charlene och Pierres mamma prinsessan Caroline samt hans syskon, moster och kusiner.

Bland de minsta gästerna var fursteparets tvillingar Jacques och Gabriella, Charlotte Casiraghis son Raphael samt Andrea Casiraghi och Tatiana Santo Domingos son Sasha. Andreas och Tatianas tre månader gamla dotter India fick däremot stanna hemma.

pierre-casiraghi-beatrice-ste

Efter en efterföljande skumpaskål avbröts allt vad formellt heter. Brudparet hade själva önskat en avslappnad picknick med plockmat och champagne i furstepalatsets trädgård. Enligt Paris Match var det en blinkning till Pierres uppväxt i Provence där hans mamma Caroline ofta bjöd på just picknick.

Annons
Prinsessan Caroline och hennes familj under furst Alberts regentjubileum tidigare i sommar.
Prinsessan Caroline och hennes familj under furst Alberts regentjubileum tidigare i sommar.

pierre-casiraghi-beatrice-s

På kvällen fortsatte festen för brudparets vänner med en middag på lyxiga Hôtel de Paris i Monaco. För fursteparet bar det däremot vidare till officiella uppdrag. På lördags kvällen var det nämligen Rosornas bal till förmån för Röda Korset, en tradition som funnits sedan furstinnan Grace tid. Charlene strålade i kärlekens färg.

Fursteparet Albert och Charlene fortsatte sedan till Rosornas bal.
Fursteparet Albert och Charlene fortsatte sedan till Rosornas bal.
Charlene och Albert lämnade bröllopsfesten för att göra sina officiella plikter. Brudparet fortsatte festa med sina vänner på Hôtel de Paris i Monaco.
Charlene och Albert lämnade bröllopsfesten för att göra sina officiella plikter. Brudparet fortsatte festa med sina vänner på Hôtel de Paris i Monaco.
Annons

Nästa helg blir det en ny bröllopsfest. Då bjuder brudparet in hundratals vänner till familjen Borromeos privata ägor vid Maggioresjön i Italien. Då ska Pierre och Beatrice bli äkta makar under en religiös ceremoni.

Av: Margareta Heed.

Bilder: Stella Pictures/instagram.com/maisonvalentino

httpv://www.youtube.com/watch?v=25jW5O9idCY

Annons