Kärleksögonblicket mellan Victoria och Daniel fångades på bild! Mitt på torget i Italien

Kronprinsessan Victoria prins Daniel

Victoria och Daniel gör succé i Rom. Inte minst när fotograferna lyckades fotografera dem – mitt under ett kärleksögonblick!

Slå på ljud

Victoria och Daniel befinner sig just nu på sin första utlandsresa sedan pandemin. Kronprinsessparet har alltså inte varit på en kunglig resa på över ett och ett halvt år. Men nu är de i Italien för att agera draghjälp åt de svenska företag som verkar på den italienska marknaden. Med sig, i följet, har de utrikeshandelsminister Anna Hallberg och en stor svensk handelsdelegation.

LÄS MER: Victorias och Daniels lyxiga galakväll hemma hos Jan Björklund

Victoria och Daniel gör succé i Rom – kärleksgesten mitt på torget

Besöket började i Via Portuense, i Roms sydvästra utkant, och där fick Victoria och Daniel bland annat njuta av utställningen "Images that change the world" och dessutom lyckades en av fotograferna fånga ett riktigt kärleksögonblick mellan vår blivande drottningen och hennes kära make!

Henrik Montgomery/TT

LÄS MER: Victorias och Daniels succé i Rom – se bilderna!

Samtidigt som de betraktade utställningen la nämligen Victoria sina armar om Daniel och för ett ögonblick fick vi se hur de beter sig mot varandra, utanför de kungliga plikterna. En intim stund precis bredvid Jan Björklund, tidigare partiledare för Liberalerna, men som i dag är diplomat och värdpar åt kronprinsessparet.

På kvällen väntade sedan ett en tjusig galamiddag hemma hos Jan Björklund och hustrun Anette Brifalk på det eleganta svenska residenset på Via di Villa Patrizi. Och när kvällen ledde mot sitt slut tackade kronprinsessparet för sig och gick tillbaka till lyxhotellet, mitt i Rom, där de bor under sitt tre dagar långa besök. I dag fortsätter den italienska miniturnén med ett späckad schema – följ Victorias och Daniels resa här!

Foto: TT