Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagen

Kärleksryktena mellan danska prinsen och norska prinsessan!

22 jun, 2024, 16:00 
Victoria Morand
Kan ha träffats av amors pilar!
Annons
Prinsessan Ingrid Alexandra har vuxit upp – så ser hon ut!Brand logo
Prinsessan Ingrid Alexandra har vuxit upp – så ser hon ut!

Under veckan avslöjades tråkiga nyheter – prinsessan Ingrid Alexandra och hennes pojkvän Magnus Haugstad har brutit upp efter två år tillsammans.

Men det dröjde inte länge innan utländska medier började spekulera i att det kan finnas en annan romans för prinsessan – bara ett kungahus bort!

Bernard Rubsamen / dana press

Båda är singlar!

Det var den danska tidningen Se och Hör som var snabba på att påpeka att det inte bara är prinsessan som är singel – utan även prins Christian!

Annons

"Hon kunde kanske tänka sig en dansk kronprins – en som hon satt bredvid på hans 18-årsfest förra året. Om Christian inte redan är tagen från marknaden”, skriver tidningen.

Dansk press har spekulerat länge i att Christian har en hemlig flickvän, som han ska ha träffat på Herlufsholm skola. Men inga bilder eller bekräftelser har någonsin dykt upp.

Bernard Rubsamen / dana press

Uppbrottet med pojkvännen

Efter att hon gett upp lägenheten på "Løkka" flyttade Ingrid hem till sina föräldrar, kronprins Haakon och kronprinsessan Mette-Marit i Skaugum.

Annons

När hon har haft permanent från militären har hon inte umgåtts med pojkvännen Magnus. Hon har valt familj och vänner istället, det första tecknen på att kärleken hade svalnat.

Men vidare till prins Christian!

Mads Claus Rasmussen

När Christian fyllde 18 år förra året var Ingrid Alexandra en självklar gäst vid firandet i Köpenhamn!

Och någon position hade hon inte under galamiddagen på Christiansborgs slott: Hon fick helt enkelt hedersplatsen bredvid jubileet ändå!

Ingrid och Christian har även haft turen att växa upp med varandra som nära familjevänner – då alla nordiska kungahus står varandra väldigt nära!

Annons
Här ser vi Christian och Ingrid Alexandra bredvid varandra!Kungliga Slottet/NTB.

– Vi har ganska mycket kontakt, framför allt med Sverige och Danmark, sa prinsessan i en intervju med NRK när hon fyllde 18.

Ja, vi får helt enkelt se om prins och prinsessa träffas av amors pilar – ett vackert par minst sagt!

Bild: TT

Annons